Botičky pro syna

Martička | 03.05.2025 14:28

Ahoj maminky, potřebovala bych poradit, kde nejraději nakupujete kvalitní celoroční botičky pro nejmenší. Náš chlapeček má velikost 21 a hledám něco, co bude pro jeho první krůčky opravdu ideální – pohodlné, s dobrou oporou a z kvalitních materiálů. Máte nějaké oblíbené e-shopy? Budu moc vděčná za vaše tipy!

RenatkaVl | 25.06.2025 18:40

Já ráda nakupuju v galerii Harfa v pražských Vysočanech, mají tam super výběr pro dceru. Kdo jste z okolí tak určitě doporučuju jít tam kouknout :)

Sarkez | 26.05.2025 20:21

Ahoj, nám se osvědčily botky značky Ricosta. Máme tyto https://www.veselatkanicka.cz/boty/ricosta-prvni-boticky-1200102-120-cory-velikost-19.html?var=102045. Jsou z měkké, ale odolné kůže, mají ohebnou podrážku a přitom pevný opatek, což jsem hledala kvůli opoře při chození venku. Zavazování je rychlé, sedí dobře i na trochu širší nožku a nezpocují se mu v nich nohy. Objednali jsme přes e-shop veselatkanicka.cz a všechno proběhlo hladce – přehledné rozměry, rychlé dodání, a když jsem měla dotaz, hned mi poradili. Za mě fajn volba, pokud chceš něco kvalitního hned od začátku.

Hana | 07.05.2025 0:39

Ahoj, tyhle Richter Timmy jsme pro našeho nejmenšího objednávali z Veselé tkaničky asi před třemi týdny a jsme moc spokojení. Jsou krásně měkké, mají pevnou patu a zdají se být moc kvalitně zpracované. Malému se v nich chodí moc dobře a myslím, že pro první krůčky jsou super. Tenhle e-shop můžu určitě taky doporučit.

Adelinda | 05.05.2025 1:12

Ahoj, já už pár let nakupuju dětské boty výhradně na Veselé tkaničce a vždycky jsem tam byla moc spokojená. Pro našeho nejmenšího jsem tam nedávno vybrala tyhle Richter Timmy www.veselatkanicka.cz/boty/richter-celorocni-detska-obuv-0664-1211-6822-timmy-velikost-21.html?var=101860  a musím říct, že jsou naprosto super! Jsou krásně měkké, mají pevnou patu a synovi na nožce sedí perfektně. Za mě je Veselá tkanička top e-shop na dětské boty.

1

Přidej odpověď

Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.

Pokud nemáte přihlašovací údaje, zaregistrujte se prosím ZDE.