Bolestivá prsa

Alexx | 28.08.2022 16:02

Ahojky :) Maminky, pamatuju si, že u prvního mimi jsem hodně bojovala s citlivostí a hlavně bolestivostí prsou. Ráda bych u druhého byla nachystaná, aby mě nic nepřekvapilo… I když nepředpokládám, že se mi to podaří. Ale na ta prsa připravená být chci. Co se osvědčilo vám jako první pomoc?

Saandra | 26.06.2023 19:48

Tak ty polštářky byly opravdu skvělé - taky jsem je pořídila. Dala jsem si je i do ledničky vždycky den předem a to pak byla neskutečná úleva. Navíc to ty prsa i nějak vyživilo. Tenkrát mi je poradila kamarádka a jsem jí za to opravdu vděčná. :) 

Hlinicka | 07.06.2023 15:59

Používala jsem tyto hydrogelové polštářky https://www.mudrlife.cz/medela-polstarky-hydrogelove-4-ks/, ty mě velmi pomohli v prvních dnech, krásně schladily a poskytly úlevu. Pak jsem si tam brala ještě lanolinovou mastičku, kterou jsem pak mohla využít i na malou či na popraskaná jiná místa. 

RybickaMala | 02.10.2022 8:04

Já jsem si při kojení mazala bradavky tímto balzámem https://lansinoh.cz/product/novinka-organicky-balzam-na-bradavky/. Je skvělý, miminku nevadí a bradavky opravdu zklidňuje. Pomáhá mi moc.

1

Přidej odpověď

Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.

Pokud nemáte přihlašovací údaje, zaregistrujte se prosím ZDE.