Baterfootky

martina.marna | 23.10.2024 18:43

Ahoj holky, zajímá mě váš názor na barefoot boty. Jaké s nimi máte zkušenosti? Pomohly vám nějak zlepšit zdraví nohou nebo držení těla? Případně máte nějaké tipy, na co si dát pozor při výběru? Ráda bych slyšela názory jak od těch, co je nosí už dlouho, tak i od těch, co třeba jen vyzkoušely. Děkuji předem za vaše postřehy!

RenatkaVl | 25.01.2025 18:46

Já nosím barefooty už několik let a pomohlo mi to hodně zlepšit držení těla a zbavila jsem se tím konečně bolestí zad. Navíc je to moc pohodlné a oblíbila jsem si moc značku Barefoot Saltic, protože je to ruční výroba z prémiových materiálů a je to na té botě znát a navíc jsou stylové yes

viky.beckham | 24.11.2024 18:03

Jo taaak pro děti taky kupuji odsud, to jsem nevěděla že mají i pro nás dospěláky, to je super, jak budu kupovat boty na jaro tak mrknu i pro sebe schválně. :D Díky za tip. 

martina.marna | 24.11.2024 16:21

Ahoj, děkuji za Vaše zkušenosti, já jsem sobě a dětem nakonec koupila z e-shopu rajdetskychboticek.cz. Přiznám se že jsem nedůvěřivá vůči e-shopům ale z tohoto došlo vše v pořádku, takové jako na obrázku a opravdu z kvalitního materiálu. V bf se mi chodí dobře, skrze širší nohu tam mám dost místa. :) 

viky.beckham | 24.10.2024 17:52

Čauky Marťo, já jsem si letos pořídila svoje první baterfootky. Musím říct, že už snad nechci jiný. Krom lodiček na ples :-D Mám tady tyto https://barefootsaltic.cz/produkt/vintero-mustard/ Ťapká se mi s níma moc pohodlně, určitě doporučuju :-)

Sarkez | 23.10.2024 21:12

Ahojky :) Předpokládám, že myslíš BF boty pro sebe? :) Já se přiznám, že já teda tento typ bot nenosím. Nevím, nějak jsem asi zaspala dobu, kdy bych je měla obout. Nebo myslíš, že na ně není pozdě? Ovšem co se týká mých dětí, tak u nich si na kvalitní obutí teda potrpím dost :D A BF botky jsem jim nasadila od prvních krůčků. Kdyby někdo hledat shop s kvalitní obuví pro děti, tak za mě rozhodně doporučuju https://www.detskaobuvzirafa.cz/ :) 

1

Přidej odpověď

Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.

Pokud nemáte přihlašovací údaje, zaregistrujte se prosím ZDE.