Akné na zádech

martina.marna | 30.05.2025 13:43

Holky, máte některá zkušenost s akné na zádech? Poslední dobou se mi dělají boláčky hlavně mezi lopatkami a občas i níž, a nemůžu se toho zbavit. Zkoušela jsem sprchové gely s kyselinou salicylovou i přírodní kosmetiku, ale moc to nepomáhá. Máte nějaké tipy, co fakt zabralo?

viky.beckham | 07.06.2025 11:13

Já dávám spíš přednost tabletkám. Je to pro mě pohodlnější, nemusím nic míchat a snadno si je vezmu s sebou, třeba i na cesty. Ale obě varianty mají stejný obsah takže o nic nepřicházíš. Co se týče dávkování, doporučuje se začít s menším množstvím a postupně navyšovat, aby se tělo přizpůsobilo .

martina.marna | 06.06.2025 16:36

Díky moc Vikčo. Můžu se zeptat jak to konkrétně bereš? Koukala jsem, že tam mají tu chlorellu a ječmen v tabletkách i v prášku.

Adelinda | 05.06.2025 15:48

Ahoj, taky bojuju už roky s problematickou pletí – hlavně akné na bradě a čele. Kůže je podrážděná, mastná, ale přitom šupinatá. Zkoušela jsem různé krémy i změny ve stravě, ale pořád se to vrací.

viky.beckham | 03.06.2025 1:10

Čauky, taky jsem s tímhle dlouho bojovala, někdy až dolů na bedra. Zkoušela jsem kdeco, sprcháče s kyselinou salicylovou, černé mýdlo, různé přírodní věci… ale efekt buď žádný, nebo jen krátkodobý. Hodně mi pomohl zelený ječmen a chlorella od Green Ways. Nečekala jsem od toho zázraky, ale po pár měsících pravidelného braní se mi kůže postupně začala čistit a teď je to o dost lepší  a to jsem jinak v péči o záda nic moc neměnila. Myslím, že to hodně souviselo s vnitřním "čištěním" těla. Takže za mě doporučuju zkusit tuhle cestu. Chce to čas a pravidelnost, ale rozdíl je fakt znát

1

Přidej odpověď

Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.

Pokud nemáte přihlašovací údaje, zaregistrujte se prosím ZDE.