Akce pro firemní večírek/přátelé

martina.marna | 14.09.2023 10:50

Zdravím, chtěla bych se zeptat kde pořádáte nějaké akce s přáteli nebo třeba i  firemní akce, ale chtěla bych něco napínavého, zábavného. Máme za sebou již akce s únikovkou, paintballem atd, takže něco tohoto rázu. Nejlépe Praha a okolí. Za tipy budu ráda. :) 

Alexx | 26.09.2023 11:27

Jasně je to v Praze kousek od rezidence Eliška. Tady https://futurento.cz/pro-firmy/ můžete mrknout. Jinak je tam i stolní fotbálek, možnost i občerstvení a pití, případně i sprchy. My tam byly na dva týmy po 4 lidech, ale kapacita tam je veliká, takže určitě i pro více lidí. Hra samotná je cca na 3 hodiny. 

martina.marna | 22.09.2023 13:19

Aha, to neznám. Tam jsme ještě nebyly jako parta. Každopádně se podívám a případně to navrhnu. Děláme každoroční tema building právě někde takto a hledám teď nápady. Jak dlouho to trvá a je to teda Praha? Jde to i pro větší počet lidí? 

Alexx | 19.09.2023 13:46

Tak nevím jestli znáte, ale za mě super třeba Futurento. Taková laserová pohodová hra, kde musíte zapojit jak hlavu tak i tělo. :) A hlavně se teda pracuje v týmu, takže mít lidi na kerý se můžete spolehnout. Za nás super, my si to moc užily. 

1

Přidej odpověď

Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.

Pokud nemáte přihlašovací údaje, zaregistrujte se prosím ZDE.