Zvolte si svou image na halloween party

20.10.2011 | Módní tipy

Vzpomínáte si nedávno na článek o halloweenském make-upu? Slibovali jsme Vám článek o outfitu a dalších doplňcích, které si na takovou akci obléci. A jsme tu s ním!

Vyrobte si své vlastní strašidelné doplňky
Stačí Vám zbytky látek a jiných neotřebných materiálů, obyčejná čelenka do vlasů, koště, špejle, peří, kartony a lepidlo. Fantazii se meze nekladou. Při troše snahy si můžete sama vyrobit pro sebe nebo pro Vaše dítě krásný doplněk, jako čelenku s ušima, kouzelnou hůlku nebo andělská křidélka.

 

Vlasy
Pokud jste šikovná, dokážete si účes vytvořit sama. Stačí nějaká houba na vycpání nebo kulma na andělské lokýnky z doby minulé. Pokud si přece jen nejste jistá nebo nemáte dostatečně dlouhé vlasy na Vámi vysněný party účes, pořiďte si paruku! Seženete je jak na internetu, tak v obchodech s žertovnými předměty. Je na Vás, zda chcete jít za platinovou blondýnku nebo si pořídíte nějakou odvážnější křiklavě barevnou paruku.

 

Kostým
Pokud se chystáte na nějakou velkou party a celý svůj outfit berete opravdu vážně, možná bude dobré zamyslet se i nad oblečením. Můžete si vzít černé basic věci, které má v šatníku každá z nás, a zkombinovat je s nějakými barevnějšími nebo rudými kousky pro takovou příležitost. Pokud chcete být královnou party, porozhlédněte se na internetu, kde seženete jak sexy oblečky, tak dokonalé strašidelné kostýmy.

 

Náš supertip:
Stylizujte se do zpěvačky (a hlavně raperky) Nicki Minaj! Je to opravdu jednoduché. Pro tento look zvolte vysoké barevné nebo leopardí botičky, zlaté a třpytivé masivní šperky, přiléhavé lesklé oblečení a vlasy s objemnou ofinou. Make-up by měl být též výrazný – růžové rty, tmavý obličej, zářivé neonové tváře, barevné oční stíny a kolosální řasy! Inspirujte se ve videu.



Autor: Mia Doxanská

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.