Zvětšení prsů zvýší Vaše sebevědomí

03.04.2012 | Estetická chirurgie

Plná ňadra jsou odvěkým symbolem ženské krásy. Bohužel ne každá žena má od přírody to štěstí, že se může pyšnit atraktivním dekoltem.

Díky možnostem, které nám poskytuje moderní medicína, dokážeme přírodě pomoci. Máte – li pocit, že Vás malá prsa handicapují, zvětšení prsů Vaše sebevědomí zvýší.     

Kliniku vybírejte pečlivě 
Zvětšení prsu implantáty je nejčastější a nejpřístupnější řešení pro ženy, které po větším poprsí touží. I tato metoda však klade určité nároky na plastického chirurga, anesteziologa, kvalitu implantátů a pooperační péči. Nedávná kauza závadných implantátů nutnost této souhry různých faktorů zdůraznila. Plastická chirurgie Chrudim patří mezi specializovaná pracoviště, která kladou důraz na výběr kvalitních materiálů, osobní přístup ke klientovi a trvalou pooperační dispenzarizaci. Jedná se o moderní pracoviště, kde spolupracují zkušení lékaři, plně využívající všech možností, které poskytuje umístění zařízení v plně vybavené okresní nemocnici. Ambulance nabízí takřka všechny plastické operace v oboru estetické chirurgie a rekonstrukční chirurgie včetně operací hrazených zdravotními pojišťovnami. Mezi nejvyhledávanější zákroky patří plastické operace kosmetické chirurgie, jako je právě zvětšování prsou, plastika očních víček, omlazení obličeje anebo liposukce.

Pro krásnější prsa
Zvětšení prsů neboli augmentace je kosmetický zákrok prováděný v celkové anestezii, který trvá 1 až 2 hodiny, s nutností krátkodobé hospitalizace. Operace probíhá tak, že se z řezu kolem dvorce nebo pod prsem vytvoří dutina přiměřeného tvaru a velikosti mezi prsní žlázou a fascií nebo pod prsním svalem. Do dutiny se vloží zvolené implantáty. Poté se ranky zašijí. V průběhu hojení nosí žena speciální prádlo. Za 2 týdny se odstraní stehy. Po výkonu je třeba omezit sportovní aktivity na dobu kolem 7 týdnů. Odměnou za podstoupený zákrok jsou krásnější prsa a vyšší sebevědomí. Pro ženy, které trápí pokleslá prsa, ale nechtějí měnit jejich objem, představuje řešení modelace prsů bez použití silikonových implantátů. Výsledkem jsou opět krásnější prsa a vyšší sebevědomí.   
 

Kde se můžete objednat 
Jak jsme již naznačili výše, Plastická chirurgie Chrudim vedle zvětšování či modelace prsů provádí také další výkony v oblasti kosmetické a nejen kosmetické chirurgie. Pokud chcete upravit také jiné části Vašeho těla, než jsou prsa, anebo potřebujete plastickou operaci ze zdravotních důvodů, obraťte se s důvěrou na ambulanci plastické chirurgie Plasticare s. r. o. Každé plastické operaci pochopitelně předchází konzultace. Spolupráce s dalšími odděleními Chrudimské nemocnice Vám může nabídnout i provedení předoperačního vyšetření za pobytu. V případě zájmu o vyšetření na ambulanci plastické chirurgie se můžete objednat buď osobně anebo telefonicky. Potřebné informace včetně ceníku najdete na webových stránkách Ambulance plastické chirurgie Plasticare s.r.o. www.plastickachirurgie.info.

www.plastickachirurgie.info

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.