Zrcátko s krystaly – skvělý dárek pro každou ženu

07.11.2016 | Krása a móda | Nákupy

Nejen o Vánocích (které už se ale plíživě začínají blížit), i v průběhu roku si občas lámeme hlavu nad vhodným dárkem.

Ten by měl být vždy kvalitní a s nádechem originality, běžné spotřební věci si každý může koupit sám.

Určitě se vám už někdy stalo, že jste narychlo potřebovala dárek pro kamarádku, ale zrovna jste vůbec neměla žádný nápad. V takových případech je osvědčená rada zamyslet se, co často používáme my sami, co máme neustále u sebe nebo co by nás potěšilo a pomohlo v každodenním životě. Pokud třeba kamarádku neznáte natolik, abyste věděla její oblíbený typ kosmetiky, je lepší se této kategorii vyhnout. Ale když už jsme u zkrášlování, tak co třeba malé dámské kapesní zrcátko? Kompaktní zrcátko do kabelky totiž nemusí být vůbec obyčejné. Pokud darujete kvalitní, precizně zpracované a originální, určitě udělá velikou radost.

krasne zrcatko s kaminky

S kamínky, nebo zvířecími motivy?

Jestliže hledáte něco opravdu jedinečného, podívejte se na nabídku společnosti Mont Bleu. Tato společnost dbá na starou dobrou řemeslnou práci s nejkvalitnějšími materiály v duchu české tradice, ale zároveň nezapomíná na moderní design. Veškerá zrcátka Mont Bleu jsou vyrobeny z kvalitního českého kaleného skla, jehož nezávadnost je potvrzena Českým zdravotním ústavem. Výrobky na první pohled zaujmou nevšedním designem, který byl vytvořen ve vlastním studiu Mont Bleu, kde si dokonce můžete objednat i váš vlastní návrh.

kapesni zrcatko

Záleží jen na vašem vkusu a finančních možnostech, jestli zvolíte levnější, avšak přesto krásné zrcátko se zvířecím motivem, anebo si připlatíte a víčko zrcátka bude poseto blyštivými krystaly Swarovski® Elements. Obal je buď plastový, nebo kovový. Na výběr pak máte z mnoha barev a motivů – květiny, motýli, mořská vlna, jinde zas kamínky v různých barvách zaplňují celý povrch. Krásný obal v sobě šikovně skrývá dvě zrcátka – zvětšovací a normální.

Stojánkové zrcadlo nemusí vypadat jak z lékařské ordinace

Mont Bleu se ale nezaměřuje jen na kompaktní zrcátka. Má pro vás doplňky na stříhání a úpravu nehtů, česání a kartáčování vlasů, trhání obočí či aplikaci make-upu. Zrovna u posledních dvou zmíněných aktivit hrozí, že u klasického zrcadla umístěného za umyvadlem na zdi neprovedete péči tak, jak jste si představovala a výsledek vašemu vzhledu vůbec neprospěje, spíše naopak. Zvlášť, pokud nosíte brýle. Proto je úžasné mít svůj toaletní stolek, na kterém máte veškeré své zkrášlovací přípravky, šperky, vlasové ozdoby a hlavně pořádné stojánkové kosmetické zrcadlo. Bohužel realita bývá z důvodu prostoru většinou jiná, přesto byste měla disponovat alespoň tím zrcadlem.

zrcatka Mont Bleu

Radost při každém použití vám bude přinášet kosmetické zrcadlo Mont Bleu v krásném mosazném rámu s chromovou povrchovou úpravou, decentně ozdobené krystaly Swarovski. Ty jsou sázeny ručně. Jde sice o časově velmi náročnou činnost, ale jen tak je zaručena naprostá originalita každého zrcadla. Zrcadlo je z jedné strany zvětšovací, a to 2,5-3 krát, z druhé strany je normální. Celková výška je 28 centimetrů, což není tak mnoho, abyste si ho neuhájila i v té nejmenší koupelně. Uvidíte, že ranní péče o pleť se vám výrazně zkrátí a zároveň bude její výsledek mnohem lepší.

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.