ZJEMNÍ TVOU POKOŽKU, PŘIOSTŘÍ TVŮJ VTIP


Playboy Fragrances představuje svou první řadu tělových mlék pro ženy.

Cítíte se svůdně? Chcete, aby vaše pokožka byla provoněná a smyslná? Nechte své tělo promluvit a přeměňte ho v nástroj zvoucí ke hře! Objevte lahodné vzrušení z neodolatelné pokožky s novou řadou voňavých tělových mlék pro ni pro 24hodinovou hydrataci od Playboy. Dopřejte své pokožce takovou jemnost a smyslnost, že vás budou pronásledovat stovky ctitelů!

Tělová mléka Playboy byla vytvořená tak, aby vaši pokožku zjemňovala a hydratovala, navíc každé z nich obsahuje svůdnou dlouhotrvající vůni, díky níž bude vaše pokožka ještě neodolatelnější. Tělové mléko se rychle vstřebává a dodává navíc 70% okamžité hydratace, která přetrvá až 24 hodin. Pokožka je jemná, půvabně hebká, zářivá a příjemná na dotek po celý den i noc. Pokožka se stává vaším hlavním nástrojem svádění – je jednoduše neodolatelná!

Tělová mléka jsou ukryta ve smyslně tvarovaných baleních napodobujících ženské křivky. Jejich design se pyšní výstřihem ve stylu korzetu a balení je zakončeno jemným růžovým víčkem s embosovaným mottem značky: “press to play”. Tělová mléka nikdy nevypadala tak svůdně!

Ať už chcete svého muže přilákat, svádět, nebo potěšit, vždy nechte promluvit své tělo!

• Upoutejte jeho pozornost se zářivým tělovým mlékem VIP

• Svádějte ho se zjemňujícím tělovým mlékem Play It Lovely

• Lákejte ho k pohlazení se smyslným tělovým mlékem Play it Sexy

• Nechte ho, aby vám ležel u nohou díky zářivému tělovému mléku Super Playboy

Tělové mléko VIP, vytvořeno pro vaše nejexkluzivnější chvíle
Tělové mléko VIP, zdobené zlatými šaty a diamanty posázenou hlavou zajíčka, svolává všechny půvabné dívky! Pokud chcete přilákat toho nejroztomilejšího kluka v místnosti, musíte mu ukázat, že jste něco extra… Toto luxusní tělové mléko, obohacené o vzácnou vůni bílé orchideje, dodává pokožce třpytivý efekt, který zaručeně přitáhne jeho pohled a změní vaše tělo ve svůdnou zbraň, která nikdy nemůže minout svůj cíl. Pokožka tak smyslná a sexy, že získáš další FAN PAGE!

Telove mleko Playboy VIP

Tělové mléko Play It Lovely, vytvořeno pro vaše nejsladší chvíle
Tělové mléko Play It Lovely, zdobené růžovou noční košilkou se stuhou a třpytivou korálově růžovou hlavou zajíčka, se skvěle hodí pro skutečně romantické dívky flirtující spontánně a s radostí. Díky tomuto roztomilému tělovému mléku, naplněnému okouzlující květinovou vůní něžné růžové pivoňky, je vaše pokožka jemnější, takže celé vaše tělo je nádherně hladké a přímo vyzývá k pohlazení. Proměňte vaši pokožku na měkké, hedvábné pokušení, kterému nemůže žádný muž odolat. … Pokožka tak smyslná a sexy, že spolehlivě zamícháš vztahy.

Telove mleko Playboy Play it lovely

Tělové mléko Play It Sexy, pro vaše nejvášnivější chvíle
Tělové mléko Play It Sexy, zdobené krajkovým spodním prádlem a purpurovou krajkovou hlavou zajíčka, ukrývá smyslnost pro odvážné a neodolatelné dívky. Toto svrchovaně smyslné tělové mléko, naplněné hřejivými nótami vanilky, promění vaše tělo v návykové hřiště pro jeho ruce a vaše pokožka bude lákat k pohlazení. Pokožka tak smyslná a sexy, že každý bude chtít vědět víc.

Telove mleko Playboy Play it sexy

Tělové mléko Super Playboy, navrženo tak, aby čelilo nečekanému!
Tělové mléko Super Playboy s šaty v barvě metalicky fuchsiové a s bledě růžovou hlavou zajíčka, je nekonečně svůdnou zbraní vyrobenou pro tajemné přitažlivé dívky! Nepodceňujte jeho sladkou jahodovou vůni a růžovou barvu. Toto přitažlivé tělové mléko uvolní super svůdnou sílu vašeho těla a zanechá pokožku zářivou. Šachmat! Muž padá k vašim nohám. Pokožka tak smyslná a sexy, že tvá zeď na FB bude potřebovat správce.

Telove mleko Super Playboy

Více info na: http://www.playboy-vune.cz/telova-mleka/

Zapojte se do řady aktivit na Facebooku

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.