Život je krásný, když máte krásný domov!


Touhou každé z nás je mít co nejkrásnější domov. Proto se ho snažíme zvelebit do detailu a pečlivě vybíráme textilní doplňky, které dotvářejí náš útulný domov.

Spolu u prostřeného stolu
Společné stolování patří mezi rodinné chvíle, které máme ze všech nejraději. Nezáleží na tom, zda si dopřáváme sváteční menu, vychutnáváme romantickou večeři, anebo jen obědváme polévku s pečivem. I všední stolování si zaslouží krásný ubrus, stejně jako slavnostní tabule. Je libo hladká varianta nebo žakárový vzor? Světlý či tmavý odstín? Vyberte si dle svého gusta, kvalitní damaškové ubrusy jsou vhodné pro všechny příležitosti.

Kvalitní damaškové ubrusy

Damaškové pohlazení na dobrou noc
V krásné ložnici je radost se probouzet, usínat i lenošit. A protože její vzhled dotváří především povlečení, neměli bychom jeho volbu podceňovat. Damaškové ložní prádlo vyrobené z těch nejjemnějších česaných přízí nejenže se pyšní elegantním vzhledem, ale také je neobyčejně příjemné na omak. Luxusní povlečení řady Carezza nás zaujalo svými decentními vzory.
Inspiraci na dobrou noc přinášíme i všem milovníkům žakárových vzorů, a to v podobě povlečení Tencel vyrobeného z dřevní hmoty eukalyptu. Tato damašková varianta je zajímavá tím, že se vyrábí ekologicky šetrným způsobem.
Kdo si potrpí na módní potisky, může své pokrývky a polštáře zahalit do luxusních povlečení Diamant a Geon, které se díky speciální úpravě Easy Care velmi snadno udržují.

Povlečení Tencel

Povlečení Geon

Aby to koupelně slušelo
Než ulehneme ke spánku, čekají nás příjemné chvíle strávené v koupelně. Jejímu interiéru nejvíce sluší, když je pěkně barevně sladěný. Široký sortiment bytového textilu Veba umožňuje výběr od ručníků, osušek a žínek až po koupelnové předložky. Co vedle krásného vzhledu oceníte, to je špičková technologie na mokrou úpravu froté, která přináší ještě větší jemnost a lepší savost. A aby to slušelo nejen koupelně, ale také Vám, nezapomeňte si vybrat .

Ručníky, osušky a žínky

Náš tip: Župan a osuška v jednom Prowell Freeway, která je unikátní nejen svým střihem, ale i složením. Díky kombinaci dvou rozdílných materiálů, bavlny a polyesteru, výborně saje, krásně hřeje a rychle schne.

Župan a osuška v jednom Prowell Freeway

Bohatou nabídku bytového textilu pro Váš krásný domov najdete na stránkách www.papillons.cz nebo www.bytovy-textil-veba.cz.

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.