Židle a stůl do dětského pokoje - vybrali jsme 3 sestavy od MAYER


Vybrat židli a stůl do dětského pokoje ze širokého sortimentu MAYER je nyní snadnější.

Vybrali jsme pro Vás sestavy, které se liší nejen pořizovací cenou.

 

Stůl Junior a židle Actikid A2


Cenově nejdostupnější sestava značkového nábytku MAYER je vhodná pro vybavení dětského pokoje pro děti 4-18 let. Můžete si vybrat barevné provedení stolů (kostry i desky) a čalounění židlí. Vhodné i do menších prostorů - šířka stolové desky jen 90 cm. V základní ceně je naklápěcí pracovní plocha a velký výsuvný organizér.

Pořizovací cena židle a stolu vč. DPH od 10.890 Kč. Kódy: 32P1, 32W1, 2428A2

Pořizovací cena židle a stolu vč. DPH od 10.890 Kč.
Kódy: 32P1, 32W1, 2428A2

 

Stůl Uniq a židle myChamp

Stůl Uniq s praktickou pevnou odkládací plochou desky ve tvaru U je novinkou výrobce MAYER pro rok 2019 a rovněž židle myChamp je posledním vývojovým modelem židle, která splňuje i ty nejpřísnější požadavky na zdravější sezení. Sestava je určena pro děti 4-18 let s tím, že židle je vybavena nejen nastavitelnými područkami, ale i integrovanou podnožkou, kterou mohou zejména malé děti (dočasně, než dosáhnou na podlahu) využívat jako oporu nohou. Dítěti by totiž při sezení neměly nohy viset. Protože v základním ceně stolu je i sada barevných krytek, je možno libovolně změnit šedý barevný akcent.


Snadno lze volit i čalounění židle. V základní ceně je naklápěcí pracovní plocha a velký výsuvný organizér.

Pořizovací cena židle a stolu vč. DPH od 18.416 Kč.
Kódy: 32U1, 2431

 

Stůl Expert a židle Freaky Sport

Stůl Expert je vybaven odkládací plochou desky ve tvaru L s možností dokoupení poličky s nastavitelným držákem knih. Všechny desky jsou vyrobeny z prvotřídní březové překližky, jejíž hrana je pohledová, zatímco plochy jsou upraveny praktickým bílým laminem. V základní ceně je nejen možnost naklápění pracovní plochy a velký výsuvný organizér pro psací potřeby, ale i možnost snadného nastavení výšky pracovní plochy boční otočnou páčkou.

Sestava je určena pro malé děti i dospělé studenty, protože parametry stolu i židle plně vyhovují i sezení dospělé osoby.

Pořizovací cena židle a stolu vč. DPH od 23.063 Kč.
Kódy: 32E1, 2430

 

Špatný nebo dobrý nákup

Investice do rostoucího nábytku se vyplatí, pokud je kvalitně vyroben a jeho doba používání bude skutečně dlouhá. U kvalitních výrobků MAYER můžeme počítat s dobou používání až 10 let včetně čalounění ve velmi odolném potahu aquaclean. Konkrétní židli a stůl si můžete podrobně prohlédnou na stránkách výrobce www.mayer.cz/kids a pak jednoduše objednat u internetových prodejců (www.zbozi.cz) nebo osobně i s dětmi navštívit  autorizovanou prodejnu s fyzickými vzorky a sezení a kvalitu materiálů si vyzkoušet. Mapa prodejců ZDE.

Aktuální katalog v PDF ke stažení ZDE

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.