Žehlete snadno, rychle a bez námahy


Žehlení je někdy skoro věda. Smí se tahle halenka žehlit? Na kolik stupňů? Nezničím ji?

Klasické otázky žen, které milují elegantní módu, a jejich šatník se skládá z většiny kousků, které se žehlit buď nesmí, nebo riskujeme jejich poničení. Neutrácejte za čistírnu a pořiďte si žehličku, se kterou můžete vyžehlit džíny i kašmírový top.

Sbohem všem obavám

Každá z nás jistě zažila tu chvíli, kdy si chtěla vzít svou oblíbenou košili, halenku či šaty, ale náš milovaný kousek právě vypadal jako salát. Jenže smí se tenhle materiál žehlit? S žehličkami Philips PerfectCare už se bát nemusíte. Technologie OptimalTEMP se postará o to, aby vaše oblečení bylo krásně hladké bez jakéhokoliv poškození nebo spálení materiálu. Tato unikátní technologie rozpozná tu správnou teplotu a vy tak nemusíte mít strach ani v momentě, kdy necháte žehličku pár minut stát přímo na oblečení.

Philips PerfectCare vyžehlí cokoliv

Dvojitá síla páry

Žehličky Philips PerfectCare mají cyklonovou parní komoru, která vytváří dvojitou parní sílu. Pára tak pronikne hluboko do nitra látky, a dokonce i přes několik vrstev. Nebudete už tedy nikdy muset žehlit oblečení z obou stran. Chytrá žehlička to udělá za vás. Díky nízké hmotnosti a efektivní páře se už u žehlení nezapotíte, bez jakékoliv námahy bude vaše prádlo dokonale hladké. Plynulý výstup páry u žehličky PerfectCary Elite je až 125 g za minutu s tlakem až 6,7 barů a parní ráz až 420 g za minutu, umožňuje rychlejší žehlení než klasické napařovací žehličky. Zvolit můžete i vertikální napařování. Vašemu oblečení se dostane šetrné péče i o jemné oblečení při mnohem nižších teplotách.

Snadno a prakticky

Různorodé materiály jsou samozřejmostí každého šatníku, nikdy proto nebudeme mít v koši na žehlení pouze satén nebo jenom džíny. S žehličkami Philips PerfectCare už vás ale žádné třídění nečeká. Nemusíte se nechat omezovat nastavováním teploty. Díky zmíněné technologii OptimalTEMP můžete nejen žehlit jemné materiály, ale také bez obav materiály střídat v průběhu žehlení. Na jediné teplotní nastavení tak vyžehlíte vše, co potřebujete.

Ani s výdrží si nemusíte dělat starosti. Přestože většina parních žehliček vydrží s kapalinou jen na pár kusů oblečení, žehličky Philips PerfectCare bez problému vystačí i na dvě hodiny žehlení. Skvělou a praktickou zprávou navíc je, že nepotřebujete žádnou speciální tekutinu do žehličky. Nádržku jednoduše naplníte vodou z kohoutku.

Vyzkoušejte si ji

Ve vybraných obchodech máte nyní možnost využít 90 denní zkušební lhůtu, ve které můžete nepoškozenou žehličku z jakéhokoliv důvodu vrátit. Speciální promo akce probíhá po celé České republice v kamenných i internetových obchodech jako jsou Datart, Electroworld, Euronics, K+B Expert, Okay Elektrospotřebiče nebo Mall a Alza. O akci se více dočtete zde.

Akce Philips PerfectCare

Nyní je tedy ten pravý čas vyzkoušet, co všechno žehličky Philips PerfectCare dovedou.

Více informací na www.philips.cz/snadnezehleni.

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.