Zbavte se vrásek přírodní cestou!


Trápí Vás vrásky? Tak se jich zbavte! Jde to i přírodní cestou. Nejnovějším hitem ve světě krásy se staly obličejové náplasti proti vráskám, které dokážou přirozeně omladit pleť během několika týdnů.

Pokud toužíte po omlazení pleti, a zároveň máte obavu z chirurgických zákroků, botoxu a injekcí, jistě Vás bude zajímat, že vrásky se dají redukovat také použitím neinvazivních metod.

Přírodní alternativa proti vráskám
Možností, jak omladit pleť a vypadat o několik let mladší, existuje několik. Nejčastěji se jedná o invazivní metody, například lifting, botox, anebo aplikace injekcí s obsahem kyseliny hyaluronové. Jak je patrno z výsledků, tyto metody skutečně zabírají, jenže ne každá z nás má odvahu, aby některou z nich ve jménu krásy podstoupila. Pokud patříte do skupiny žen, které touží po mladším vzhledu, ale bojíte se absolvovat libovolnou z výše uvedených metod, jistě Vás bude zajímat, že vrásky se dají odstranit přírodní cestou. Aplikací náplastí.

Naplasti pro vraskam na celo

Náplasti pracují přes noc
I když to může znít neuvěřitelně, náplasti proti vráskám skutečně fungují. Jejich použití je jednoduché. Zadní stranu náplasti navlhčíte hydratačním sprejem, přiložíte na obličej a necháte působit. A protože žádná žena nechce chodit přes den s náplastí na obličeji, náplasti pracují přes noc. Po dobu spánku zpevňují pleť, aby byla znovu pěkně hladká a rovná. Vzhledem k tomu, že neobsahují žádné parabeny, ani emulgátory, jsou bez latexu i bez parfemace, lze je použít i na velmi citlivou pleť.

Naplasti proti vraskam na okoli oci a ust

Řešení pro každou část obličeje
Vznik vrásek je individuální záležitost v tom smyslu, že každý z nás má kritické místo - tedy místo, kde je jeho tvář nejvíce namáhána - v jiné části obličeje, což je dáno odlišnou gestikulací. Někdo se častěji mračí, jiný směje, nebo mžourá. Všechny tyto pohyby však ve spojení se ztrátou kolagenu a elastinu způsobují poškození viditelných vrstev kůže, a tím vznik vrásek. Právě z tohoto důvodu se vyrábí několik typů náplastí: náplasti proti vráskám na čele, náplasti pro oblast pod očima a na oční víčka, náplasti na okolí očí rtů, atd. Výsledky jsou patrné již po první aplikaci, k dosažení uspokojivých výsledků se však doporučuje použití po dobu 3 týdnů.

Naplasti proti vraskam

Pro krásu se nemusí trpět
Takže milé dámy, ať už Vás trápí vrásky v libovolné části obličeje, zbavte se jich zcela přirozeně, bezbolestně a navíc ve srovnání s invazivními metodami několikanásobně levněji! Náplasti proti vráskám, stejně jako séra k podpoření jejich účinnosti, pořídíte z pohodlí domova na www.frownies.cz nebo na www.grandkosmetik.cz. Proč trpět pro krásu, když nemusíte?

Zdroj úvodního fota: Profimedia.cz

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.