Zbavte se chloupků bez bolesti a jednou provždy

08.11.2011 | Péče o tělo

Také Vás už nebaví chodit obden do sprchy se žiletkou a odstraňování chloupků strojkem je Vám nepříjemné, anebo Vás dokonce bolí? Tak proč se nezbavit chloupků bez bolesti a jednou provždy? Trvalá bezbolestná IPL epilace představuje nejefektivnější řešení v boji s nežádoucím ochlupením.

Neobyčejně účinné a šetrné
Trvalá bezbolestná epilace IPL nabízí neobyčejně šetrné a účinné ošetření, které Vás zbaví 100% nechtěných chloupků na všech částích obličeje i celého těla. Ptáte se, co přesně se ukrývá pod tajemnou zkratkou IPL? IPL je impulzivní pulzní světlo, které přeměňuje energii na teplo, čímž dochází k vytvoření požadovaného efektu ve tkáni, což je v našem případě odstranění nežádoucích chloupků. Ošetření IPL představuje nejefektivnější depilaci celého těla, která je bezbolestná a vydrží až několik let.    

 

Jak se ošetření provádí
Ošetření je zcela bezpečné, provádí se na nejmodernějším zdravotnickém přístroji od dodavatele BTL s potřebnou certifikací. V komfortním zázemí Studia EXILIS ho provádí pouze školený personál. Na ošetřované se nejprve nanese vrstva gelu s chladivým účinkem, v okamžiku světelného záblesku IPL ucítíte lehké teplo a lehké štípnutí. Poté následuje ošetření pleti nanesením lehké vrstvy zklidňujícího krému. Více podrobností o bezbolestné IPL epilaci najdete na www.studioexilis.cz.

Využijte lákavé akční nabídky
A nyní milé dámy, ale i pánové, pozor!  Právě teď se můžete zbavit nežádoucích chloupků za naprosto jedinečnou cenu se slevou 70%. Nenechte si tuto časově omezenou nabídku ujít a navštivte Srudio Exilis - relaxační a kosmetické studio.

 

www.studioexilis.cz

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.