Zažijte neopakovatelnou atmosféru Vánoc s kouzlem provence


Každý má vánoční radostné okamžiky spojeny s hřejivými vůněmi, a proto i L´OCCITANE představuje dvě unikátní ingredience.

Tvůrkyně parfémů L'OCCITANE, Karine Dubreuil, která absolvovala univerzitu parfumerie v Grasse, vypráví prostřednictvím jedinečné řady La Collection de Grasse o svých Vánocích, jež tráví již odmalička v tomto kouzelném městě. Na základě svých vzpomínek vytvořila dvě nové řady pro stávající kolekci, inspirovanou městem Grasse. Řada „pro ni“ obsahuje výrobky omamně sladkých a jemných tónů s výtažky z mimózy a akácie, řada „pro něho“ je představena rustikální kombinací cedrového dřeva a pomeranče.

LA COLLECTION DE GRASSE – AKÁCIE & MIMÓZA

TOALETNÍ VODA AKÁCIE & MIMÓZA

Jedna z nejvýjimečnějších vůní La Collection de Grasse oslavující francouzské provensálské město spojením ingrediencí z blízkých i vzdálených zemí: mimózy z Grasse a akátu z oblasti Středozemního moře. Tato vůně vyvolává něžné vzpomínky v obklopení smyslného pižma a bílého dřeva.

Cena: 1 290 Kč, 75ml

 

TĚLOVÝ OLEJ AKÁCIE & MIMÓZA

Tento hydratační olej vyživuje suchou pokožku a namáhané vlasy, které zanechává hedvábné a plné života. Jemná vůně, spojující květy mimózy a akátu, navozuje pocit harmonie a provází po celý den.

Cena: 795 Kč, 75ml
 

TĚLOVÉ MLÉKO AKÁCIE & MIMÓZA

Tělové mléko s výtažkem z akácie a mimózy oceníte především za mrazivých dnů. Hydratuje a vyživuje pokožku každého typu, přičemž vytváří ochranný film, bránící před nepříznivými vlivy. Doplnění přírodními výtažky dopřeje zážitek pohody a vyváženosti.

Cena: 495 Kč, 175ml
 

SPRCHOVÝ GEL AKÁCIE & MIMÓZA

Sprchový gel čistí pokožku a zanechává ji hedvábně jemnou. Výtažky z mimózy a akátu vyzařují uklidňující vůni a dodávají pokožce všechny potřebné živiny.

Cena: 355 Kč, 175ml 
 

KRÉM NA RUCE AKÁCIE & MIMÓZA

Vyživující krém na ruce obohacený bambuckým máslem pomáhá k maximální hydrataci, kterou oceníte zvláště za tuhých mrazů. Pro svou malou velikost je ideálním doplňkem každé dámské kabelky.

Cena: 195 Kč, 30ml
 

LESK NA RTY AKÁCIE & MIMÓZA

Lesk na rty obohacený o bambucké máslo pomáhá hydratovat a zkrášlit rty, s dodáním jemného duhového povrchu. Balzám obsahuje přírodní výtažek z mimózy a akátu.

Cena: 295 Kč, 15ml
 

MÝDLO AKÁCIE & MIMÓZA

Krémové mýdlo čistí a zjemňuje pokožku a zanechává ji svátečně provoněnou díky výtažkům z mimózy a akátu.

Cena: 130 Kč, 50g
 

VONNÁ SVÍČKA AKÁCIE & MIMÓZA

Pro vánoční svátky plné klidu a pohody. Tato elegantní svíčka přinese kousek Provence do vaší domácnosti, a to na celých 45 hodin.

Cena: 795 Kč, 250g 

www.loccitane.cz

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.