Závidíte chlapům trenky? Nezáviďte a noste je také!


Spojte příjemné s atraktivním a pořiďte si stylové dámské trenýrky! Ideální kousek pro domácí lenošení.

Že jsou Vám velké v pase? Nebo se Vám tak úplně nelíbí jejich design a půjčujete si je od svého partnera jen proto, že se pohodlně nosí? Pořiďte si své!

Nejpohodlnější spodní prádlo
Trenýrky jsou to nejpohodlnější spodní prádlo na světě. Jsou mnohem pohodlnější než těsné prádlo, ať už pánské nebo dámské. A ruku na srdce, nebo kam chcete, s tangy nebo krajkovými kalhotkami se nedá jejich komfort ani náhodou srovnat. Nejedna z nás si proto trenýrky od svého partnera občas půjčí. Protože se však nejedná o dámské spodní prádlo, jejich velikost, ani design, nám nemusí tak úplně sedět.

Elegantní dámské trenýrky
To inspirovalo módní návrháře k tomu, aby vytvořili dámské trenýrky. Nepředstavujte si žádnou zmenšeninu pruhovaných trenek, jaké nosí Váš děda, ale designově povedené dámské prádlo, které se svým střihem podobá francouzským kalhotkám. Díky sexy střihu se v nich budete dobře cítit a líbit se i svému protějšku.
Náš tip: Dámské trenýrky El.Ka ze 100% bavlny, které se vyznačují vysokou kvalitou zpracování a originálním designem.

Dámské trenýrky El.Ka

Stylové lenošení v trenkách
Právě v e-shopu českého výrobce El.Ka jsme totiž čerpali inspiraci. Je libo slušivá meruňková varianta s puntíky? Bílá kytička? Anebo raději motiv barevných kozaček nebo ptačí úlet? Vyberte si a dodejte svému domácímu lenošení styl. Protože se jedná o výrobu v omezeném počtu kusů, budete navíc originální.

Nejpohodlnější spodní prádlo

Spodní prádlo pro celou rodinu
Když už budete objednávat, nezapomeňte ani na svůj milovaný protějšek. Také pánské trenýrky se mohou pyšnit spoustou krásných designů. Stačí si jen vybrat z palety kusově vyráběných trenýrek El.Ka. Zvítězí skotská kostka? Decentní puntíky? Nebo nějaký veselejší vzor? Pohodlné jsou všechny bez rozdílu.
A na závěr ještě upozornění pro starostlivé maminky, které bude jistě zajímat, že v internetovém obchodě www.el-ka.cz najdou také pohodlné a kvalitní dětské spodní prádlo, ve kterém si jejich ratolesti mohou hrát venku nebo doma. Větší děti mohou trenýrky využít na běžné denní nošení.

Pánské trenýrky El.ka

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.