Zásada dvanáctá:
Udělejte si legraci sama ze sebe

17.06.2011 | Sex a vztahy

Také si myslíte, že s člověkem, který se bere děsně vážně, a neumí si ze sebe udělat občas legraci, není žádná zábava? Tak taková nebuďte. Muži totiž milují pohodové ženy, které se dokážou samy sobě zasmát.

Neberte svět vážně
Mnoho žen je na začátku vztahu usměvavých, vtipných a do jisté míry bezstarostných. Pak se ale v jejich životě objeví děti, finanční starosti, problémy v práci, a aby toho nebylo málo, tak občas nějaká ta rodinná rozepře v širší rodině. Kam se poděla ta moje veselá přítelkyně, která mě vždycky dokázala nakazit svou dobrou náladou? Nechcete, aby si tuto otázku po čase položil Váš partner? Neberte ten svět tak vážně. Ani sebe sama. Když si z toho, co Vás trápí a ze sebe občas uděláte legraci, bude se lépe dýchat nejen Vám, ale i Vašemu partnerovi a dětem.   

Uvolněte napětí
Člověk, který je neustále v napětí, že něco nestíhá, a že se mu něco nepodaří, a když se mu něco nepodaří, tak je podrážděný a nesnese žádnou narážku, natož, aby si ze sebe udělal legraci, kolem sebe vytváří dusnou atmosféru a nikdo si nepřeje být dlouhodobě v jeho blízkosti. I když na tom nebudete psychicky zrovna nejlépe, udělejte si ze sebe legraci. Zmírní to napětí kolem Vás a udělá to dobře i Vám samotné. Navíc to posílí vzájemnou důvěru obou partnerů.    

Přečtěte si také: 

Foto: www.scx.hu

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.