Zaručené tipy na valentýnské dárky a dekorace

25.01.2016 | Bydlení | Nákupy

Valentýn. Poměrně nová tradice, která v Česku zdomácněla velmi rychle. Není divu, vždyť Valentýn je přece svátek všech zamilovaných! A láska, ta nechodí po horách, ale po lidech, a umí zasáhnout bez ohledu na pohlaví, věk nebo sociální status.

Právě v tento den můžeme vyjádřit svou lásku těm, které milujeme. Neobejde se to většinou bez dárků – ty by měly být na svátek sv. Valentýna ani ne tak velké či drahé, jako spíše originální a tematické.

Valentýnskou samozřejmostí je symbol lásky – srdce. Pomůže Vám také vytvořit vhodnou valentýnskou kulisu pro Vaše valentýnské rande, romantickou večeři či večer ve dvou.

valentynska srdce

Dekorační srdíčka z naší nabídky odpovídají aktuálním trendům barvami i použitými materiály. Třeba závěsné srdce s knoflíkem a korálky je laškovně rošťácké, využívá přírodních materiálů a působí dojmem home made výrobku. Kolekce srdíček v růžových odstínech s aplikacemi krajek a korálků mají klasický romantický podtext, jsou ale originálně a moderně zpracovaná. Kovové srdíčko filigrán je spíše pro ty, kteří berou lásku a život vážně a důstojně.

kovove srdicko

K dárkům zamilovaných patří často šperk. Ale šperky mají své chvíle a okamžiky a není to typ dárku, který můžeme opakovat rok co rok. Co ale určitě každou ženu potěší, to je stojánek nebo krabička na šperky.

Do této romantické truhličky můžete vložit třeba romantický vzkaz, milostný dopis, pozvánku do kina nebo na rande, fotku – fantazii se meze nekladou. Originální dárek, kterým uděláte velkou parádu, a nebude Vás stát majlant, je na světě.

Dobrým tipem na valentýnský dárek jsou také fotorámečky, do kterých vložíte společně s fotkou i Vaše společné vzpomínky na chvíle, kdy Vám bylo hezky a na které rádi vzpomínáte.

fotoramecek

Symbolem lásky je také domov, který vytváříte a společně sdílíte. Polštářek nebo dekorační ubrus ze série Sweet Home bude rovněž milým valentýnským dárkem.

Klasickým, ale stále velmi oblíbeným dárkem pro Vaši lásku jsou hrnky a hrníčky všeho druhu. Vzpomene si na Vás každé ráno, až si bude vařit svůj čaj či kávu. Jestli dáte přednost roztomilým růžovým dekorům nebo vsadíte třeba na umění, to je už na Vás.

romanticky hrnecek

Pokud hledáte něco speciálního, máme zde tip, u kterého roztaje i náročné srdce. Keramika v svůdné krémové barvě s reliéfem plastického srdce bude jak vychytaným dárkem, tak ideální kulisou Vaší romantické valentýnské večeře.

Tak hodně lásky a krásného Valentýna!

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.