Zařizujeme interiér v severském stylu NORDIC

15.02.2014 | Bydlení | Nákupy | Volný čas

Severský nordic styl získává stále více fanoušků, a to i u nás v Čechách. Použití čistých linií a souznění s přírodou rezonuje stále s větším počtem lidí. Patříte i Vy k příznivcům severeského stylu, nebo jeho kouzlo ještě neznáte? Vydejte se s námi po stopách severského stylu. Pro napsání tohoto článku nás inspiroval internetový obchod NordicDay.

Interiéru zařízenému v severském stylu dominuje bílá barva v kontrastu s černou a odstíny šedé. Vytváří prostorný a prosvětlený dojem z každé místnosti. Vzdušnost je jedním z hlavních znaků nordic stylu. Neméně důležité znaky jsou pak inspirace v divoké severské přírodě a industriální funkční design.

Nordic styl – interiér plný harmonie

Přírodou jsou inspirovány nejrůznější dekorace do bytu. Ať už to jsou hravé hrnečky s ocásky, které můžete použít jako oroginální svícínky na čajové svíčky, nebo designové povlečení z dílny By Nord. Toto povlečení je dokonalým skvostem a vyrábí se ve velikostech vhodných pro dospělé i pro děti.

Povlečení Ježek By Nord

Častým prvkem používaným k dekoraci severského interiéru jsou dekorativní polštářky. Mezi motivy se vyskytují nejen zvířata, ale stále častěji také geometrické prvky. Specialistou na design využívající geometrických prvků je dánská značka ferm LIVING. Mezi další představitele severského designu patří: By Nord, Madam Stoltz, Tine K Home, House Doctor a další. Díky internetovému obchodu Nordic Day jsou tyto kouzelné bytové dekorace dostupné také u nás.

Zdroj foto: NordicDay

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.