Žaluzie bez prachu

06.05.2011 | Bydlení

Kazí dojem z Vašich žaluzií nánosy prachu, ale nevíte, jak je vyčistit? Bojíte se, abyste své žaluzie nepoškodili? Anebo je Vaše metoda čištění příliš komplikovaná? Přestaňte trápit sebe i své žaluzie a pořiďte si speciální mechanickou prachovku na čištění žaluzií!

Jak správně udržovat žaluzie
Také si lámete hlavu s údržbou žaluzií? Bojíte se je vyprat? Snažíte se z nich odstranit prach pomocí běžného vysavače, žádoucí výsledek se však nedostavuje? Nechovejte se ke svým žaluziím macešsky a raději jim dopřejte profesionální údržbu. Mechanická prachovka Air Duster slouží k rychlému stírání prachu a odsávání prachu z jemných a nerovných povrchů, jako jsou právě žaluzie. Ovšem pozor. Air Duster je praktický pomocník, který šetrně odstraní prach z Vaší knihovny nebo tolik citlivé počítačové klávesnice. Pokud například chcete psát na čisté klávesnici, které nechybí žádná klávesa, použijte mechanickou prachovku s jemnými štětinami. Air Duster stírá prach pomocí rotace měkkých PA vláken. Proud vzduchu zároveň saje setřený prach do vysavače.  Pomocník jako stvořený pro domácnost, co říkáte? Objednat si ho můžete na www.rolrols.cz/e-shop/cistice-stinici-techniky!

Horizontální žaluzie oknům sluší
Praktické horizontální žaluzie představují oblíbené řešení, jak udržet v interiéru příjemné klima po celý rok. Když si je nainstalujete na svá okna, tak vedle ušetřených nákladů na vytápění a klimatizování místností oceníte nerušenost svého soukromí, stejně jako fakt, že Váš nábytek jen tak nevybledne. Horizontální žaluzie chrání místnosti před nežádoucím UV zářením. Hlavní důvod rostoucí obliby horizontálních žaluzií však spočívá v tom, že je lze designově sladit s ostatním vybavením interiéru. Bohatá paleta nabízených barevných odstínů povýšila tento prvek stínící techniky na velmi elegantní doplněk oken i celého interiéru.

             

Dotvořte design Vašeho interiéru
Pokud tedy Vaše okna zatoužila po neobyčejně vkusném doplňku, nahlédněte na stránky firmy Rolrols, a odhalte žaluzie krásných barev a nových tvarů. Žaluzie Ondulette – Luxaflex si Vás získají možností výběru z mnoha různých tvarů lamel. Systém Varioline umožňuje dva způsoby ovládání žaluzií. Nejen shora dolů, ale i shora nahoru tahem za profil. Žaluzie MegaView na požádání dokonale zakryjí Vaši místnost. V otevřené poloze propouštějí více světla. Velkou předností všech uvedených systémů žaluzií je jejich komfortní obsluha. Příznivci maximálního komfortu jistě ocení dálkové ovládání, díky němuž můžete regulovat světelnou intenzitu z pohovky před televizí. Vyberte si své žaluzie na www.rolrols.cz a dotvořte design Vašeho interiéru!

www.rolrols.cz

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.