Zadek Pippy Middleton inspiruje plastické chirurgy

03.08.2011 | Estetická chirurgie | Revue

Pippa Middleton zaujala na nedávné svatbě své sestry Kate a prince Williama pěkně vyrýsovaným pozadím.

Není tedy divu, že už inspirovala i plastické chirurgy.

Britští i američtí chirurgové hlásí prudký nárůst zájmu o "lifting zadku á la Pippa". Ženy si do ordinací berou obrázky Pippy v bílých šatech od Sary Burtonové a tvrdí, že chtějí mít pozadí jako ona. Americký plastický chirurg Dr. Constantino Mendiata řekl reportérům Fox News:

Nejnovější módou tady ve Státech, ale i jinde ve světě, je lifting zadku podle Pippy. Od chvíle, co se v Londýně konala královská svatba, se Pippa Middleton stala novou královnou krásy těla.

Ukázala všem ženám, které to ještě nevěděly, že je možné mít pěkně tvarované a pevné pozadí i bez větší velikosti. Pacientky chtějí vypadat souměrně a mít zadek, který vypadá přirozeně a sexy a hodí se ke zbytku jejich těla."

Anglický plastický chirurg Richard Fleming přisuzuje celosvětovou popularitu Pippy nejen jejímu pozadí, ale i tomu, že se stala "ztělesněním mládí".

"Sestry Middletonovy vypadají svěže a přirozeně. Odpovídají naší představě mládí a štěstí. Celá jejich fyzická přítomnost působí šťastně a přirozeně," konstatoval.

Pippin zadek má na Facebooku 230 000 fanoušků. Na sociálních sítích i v ordinacích plastických chirurgů již zřejmě předstihl léta suverénně kralující pozadí Jennifer Lopezové i ještě nedávno oblíbené přednosti Kim Kardashianové.

Přečtěte si také:

Navštivte také: Diskuze pro ženy, Celebrity

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.