Zachovejte si mladistvý vzhled díky péči proti vráskám s buňkami 4. generace

11.10.2012 | Jak být krásná | Pleť

Ačkoliv je stárnutí přirozeným procesem v našem životě, každá žena touží zachovat si mladistvý vzhled co možná nejdéle.

Vědci Yves Rocher čerpali inspiraci z přírody a zjistili, že schopnost regenerace rostlin mohou využít v kosmetice. Vyvinuli tak přírodní rostlinné buňky 4. generace a využili jejich sílu v boji proti stárnutí pleti.

Co jsou buňky 4G
Buňky 4. generace byly vyvinuty z buněk dělivého pletiva třapatky úzkolisté (Echinacea angustifolia), díky kterým je rostlina schopna autoregenerace. Buňky 4G působí ve všech vrstvách pleti, čímž proti projevům stárnutí působí globálně. Výsledkem je vyšší odolnost buněk a schopnost jejich přirozené obnovy. Tuto schopnost využili vědci Yves Rocher v péči proti stárnutí pleti ANTI-AGE GLOBAL.

Denní péče proti vráskám
Krémová textura Denní péče proti vráskám se rychle vstřebává a je vynikajícím podkladem pro make-up. Krém obsahuje vitamíny A, E a F, které zajistí pleti antioxidační účinky a bojují proti stárnutí pleti. Dále obsahuje chrpovou vodu, jež má zklidňující účinky. Bohatá krémová textura je zajištěna díky obsahu rostlinných esterů a bio másla z karité.
Den po dni je pleť viditelně mladší, chráněná a regenerovaná.



Noční péče proti vráskám
Inovující textura Noční péče proti vráskám je velmi bohatá, přesto se dobře vstřebává a zanechává na pleti příjemný ochranný film. Krém je obohacen o sojový olej, máslo z karité a skvalan z olivového oleje. Obsahuje výtažek z ženšenu, který aktivuje buněčnou obnovu pleti.
Po použití je pleť vyživená, pevnější a vyzařuje krásu.



Péče proti vráskám v okolí očí
Neparfemovaná emulze Péče proti vráskám v okolí očí respektuje jemnou pleť v okolí očí. Aplikátor nové generace přináší pohodlné nanášení a pocit svěžesti. Obsah chrpové vody a jírovce maďalu zajišťují zklidňující účinek. Derivát křemíku účinkuje proti tvorbě očních váčků. Dále je v emulzi obsažen kofein, který má drenážní účinky, a bílá perleť, která okamžitě pleť rozjasní. 
Vrásky v okolí očí jsou vyhlazené, váčky zmírněné a kruhy pod očima méně viditelné.



Všechny tyto novinky můžete zakoupit v e-shopu www.yves-rocher.cz nebo v obchodech Yves Rocher. Pokud nakoupíte přes e-shop můžete navíc získat dárky k objednávce. Více informací zde.

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.