Za blahodárnou solankou se vydejte na Jižní Moravu


Za léčivými koupelemi nemusíte jezdit až k Mrtvému moři! Jodobromovou minerální vodu najdete v jihomoravských lázních.

Věděli jste, že i na jižní Moravě najdete skutečné klenoty, pokud jde o lázeňskou kulturu? Do Lázní Hodonín se díky blahodárným účinkům jodobromové minerální vody neboli solanky sjíždí lázeňští hosté více než 30 let. I díky velkému zájmu o léčebné procedury tady na podzim otevírají nový lázeňský pavilon, zaměřený na denní lázeňství neboli Bliss Day Spa.

Vyzkoušejte účinky jodobromových koupelí na vlastní kůži!

Solanka se právem řadí mezi nejkvalitnější vodu na starém kontinentu. Díky vysokému obsahu jodových solí s nízkou mineralizací je často přirovnávána k vodě z Mrtvého moře. Jodobromová voda má výrazné protizánětlivé a lokální hojivé účinky, nejčastěji se aplikuje formou koupelí.

Dopřejte si relax a zdraví!

Koupele pomáhají při:

léčbě cévních a neurologických nemocí

chorobách pohybového systému

gynekologických potížích

popáleninových stavech

Ambulantní balíčky nabízí Hodonín i Lednice

Abyste poznali účinky koupelí na vlastní kůži, nemusíte žádat o klasickou lázeňskou péči, kterou hradí zdravotní pojišťovny. Vyzkoušejte jednodenní ambulantní balíčky, které nabízí jak lázeňský dům Perla v Lednici, tak Lázně Hodonín. Všechny léčebné a relaxační procedury si tak můžete poskládat do jednoho dne a relaxovat od rána až do večera.

Balíček pro seniory

A jakou nabídku služeb zde najdete?

Každé zařízení má svou nabídku služeb a procedur, např. relaxační bazén, vířivé koupele, jodovou gradovnu nebo jodové sprchy, nechybí ani solná, bahenní či parní lázeň.

Všechny potřebné informace a nabídky pobytů naleznete přímo na webových stránkách www.laznehodonin.cz a www.lednicelazne.cz a www.blissdayspa.cz

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.