Vzájemná masturbace:
Zažeňte stud!

19.03.2013 |

Spousta lidí se ke své masturbaci nikdy nepřizná, často ani svému partnerovi. Víte ale, že vzájemná masturbace může obohatit Váš sexuální život a prohloubit Váš partnerský vztah? Zažeňte stud a udělejte si to spolu.

Nestyďte se
Pobyt na toaletě, ošetření obličeje pomocí pleťové masky a masturbace, to jsou tři situace, ve kterých si my ženy nepřejeme být sledovány našimi protějšky, byť jsou nám sebebližší. Víte ale, že vzájemná masturbace může prohloubit vztah a obohatit Váš společný sexuální život? Zkuste někdy překvapit svého partnera netradiční předehrou, zažeňte stud a začněte si to před ním sama dělat. Určitě bude chtít pokračovat. A dost možná se Vám svěří, že si Vás nejednou představoval, jak si to sama děláte.      

Když se partner stydí
Také si občas představujete svého partnera, jak si to dělá, a vzrušuje Vás to? Když ho požádáte, aby si to před Vámi udělal, nejspíš se bude zpočátku trochu stydět. Pokud ale začněte sama sebou, bude mu připadat fér, aby Vám tuto laskavost oplatil. A když se k tomu napoprvé nerozhoupe, nenuťte ho. Dost možná se osmělí a příště Vás sám překvapí. Jen mu prosím neříkejte, že vzájemná masturbace prospívá společnému vztahu. Pak si mohl připadat podobně jako chovný sameček, jehož sperma chcete získat ke zplození dítěte. Postavte to jako zábavnou hru. Spontánně a jen tak.          

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.