Vyzkoušeli jsme:
bruska na nohy Remington Perfect Pedi Reveal


Nastal čas pro krásnou letní obuv, ta si však vyžaduje perfektní pedikúru.

Možná jste jako většina z nás příliš vytížená na to, abyste pravidelně navštěvovala kosmetický salón, o nemalých nákladech nemluvě.

Pravděpodobně jste již zkoušela ošetřit svá chodidla po domácku – odmočení nohou, odstranění ztvrdlé kůže rašplí nebo žiletkou, které mohou způsobit bolestivé zranění. Následně vyhlazení pilníkem a důkladná hydratace krémem. Tento „mokrý“ způsob ale zabývá příliš mnoho drahocenného času.

Naštěstí je zde i „suchá verze“. Nejen, že se jedná o rychlejší, ale hlavně bezpečnější způsob, jak docílit krásných jemných chodidel.

jemna chodidla diky Remington Perfect Pedi Reveal

Vyzkoušeli jsme brusku na nohy Perfect Pedi Reveal na domácí použití od značky Remington.

Přístroj je velmi lehký a má tvar, který dobře padne do ruky. Součástí jsou dva brusné válečky (hrubý a extra hrubý), čistící kartáček a 2 AA neboli tužkové baterie. Obavy z malé výdrže baterií jsou zbytečné, přístroj používáme pravidelně 2 x týdně už celý měsíc a ještě jsme je nemuseli vyměnit.

Samotné broušení je velice jemné a šetrné, přesto účinné. Během chvilky jsem měla chodidla jemná. Díky pravidelnému používání mám hladké i paty, na kterých se mi dříve dělali nevzhledné a bolestivé praskliny. Nyní jsou mé nohy zbaveny ztvrdlé kůže, což je nejlepší prevence proti vzniku tohoto poranění.

Už mě netrápí zdlouhavé odmáčení nohou a používání spousty nástrojů, aby mé nohy byly perfektní. Dnes už mi stačí chodidla jednoduše obrousit, pravidelně mazat hydratačním krémem, který se díky předchozí péči do kůže lépe vstřebává a více času mi zbývá na úpravu nehtů.

bruska na nohy Perfect Pedi Reveal

Vítej léto, užiji si tě v sandálkách!

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.