Vykročte do nového roku stylově a bez cigarety


S příchodem nového roku začínáme bilancovat a přemýšlet o tom, co bychom mohli udělat jinak a lépe nežli v uplynulém roce. Mezi nejčastější předsevzetí patří „přestat kouřit“. Stále se všude dočítáme, jak kouření škodí zdraví a navíc to není levná záležitost. Jenže jak na to? Máme pro vás jednoduché a efektivní řešení – elektronickou cigaretu.

Moderní metoda kouření, která opravdu funguje

Podíváme-li se do statistik, pak zjistíme, že na celém světě žije 1,3 miliardy kuřáků. Toto číslo je doslova alarmující a ještě horší je, že v důsledku kouření ročně zemře 4,8 miliónů lidí. Pokud denně kouříte alespoň jednu krabičku cigaret, zkracujete si tím život až o 15 let. Ano, jsou to jen čísla, pokud se však nad nimi více zamyslíte, zjistíte, že cigareta patří mezi velkého nepřítele lidského zdraví. Přesto většina kuřáků nedokáže přestat.

Chcete-li udělat něco pro své zdraví a splnit si tak nejen své novoroční předsevzetí, vyzkoušejte nový způsob bezpečného kouření. Elektronická cigareta uspokojí chuť na nikotin, není cítit a také skvěle vypadá. Designově propracovaná elektronická cigareta se tak stane dokonalým doplňkem, který podtrhne vaši image a zároveň neobtěžuje okolí. Perfektní kombinace, co říkáte?

Skoncujte se smradlavými cigaretami jednou pro vždy!

Informace o elektronické cigaretě

Elektronická cigareta spatřila světlo světa v roce 2006 v Číně jako reakce na alarmující počet kuřáků. Jde o jednoduchý přístroj, ve kterém se vytváří pára podobná kouři z klasické cigarety. Kuřák má tedy pocit, že kouří, ale nevdechuje škodlivé látky, které vznikají spalováním u běžných cigaret. Za téměř deset let, co jsou na trhu, si získaly mnoho příznivců. A nutno podotknout, že až 96 % kuřáků, kteří vyzkoušeli elektronickou cigaretu, skutečně přestalo kouřit. Důležitou součástí jsou také náplně do elektronické cigarety, které vdechujete (inhalujete). Můžete si vybrat z mnoha různých příchutí (například jablko, banán, Cola, mentol a jiné). Elektronická cigareta se skládá ze tří základních součástí:

• Baterie – pohání odpařovací mechanismus
• Atomizér – zahřátím se odpařuje náplň
• Náplň do elektronické cigarety (e-liquid) – obsahuje vůni, chuť a případně i nikotin

Elektronická cigareta není jen zdravější a praktická, ale také elegantní. Joyetech eGo One Mini představuje výkonnou a především skladnou elektronickou cigaretu, která se vám krásně vejde do kabelky. Můžete ji mít po ruce prakticky kdykoliv. Lze vybírat ze čtyř barevných verzí. 

Elektronická cigareta Joyetech eGo One Mini

Chcete-li udělat radost sobě nebo svým blízkým, zvolte elektronickou cigaretu Joytech eRoll-C, která se od své předchůdkyně v mnohém odlišuje. Za zmínku stojí zejména luxusní dobíjecí pouzdro a kovové tělo, které je tenčí a odolnější. Krásně „padne“ do ruky, je lehká a skladná. Tento typ e-cigarety zaujme nejen ženy, ale také muže. 

Elektronická cigareta Joyetech eRoll-C

Důležitá je motivace

O kouření ví své také třicetiletá Daniela z Ostravy. „Začala jsem kouřit už na střední škole, tehdy to bylo prostě moderní a kouřil skoro každý. Jenže cigarety mi natolik zachutnaly, že jsem se později dostala až na dvě krabičky denně. Můj přítel se kvůli tomu se mnou rozešel, protože mu strašně vadil ten pach cigaret, sám byl nekuřák. Často jsem se setkala i s negativní reakcí okolí. Mnohokrát jsem chtěla přestat, ale vždycky jsem to vydržela jen pár týdnů a k cigaretám se opět vrátila. Sestra mi vloni k Vánocům koupila elektronickou cigaretu. Ačkoliv jsem tomu zprvu nevěřila, opravdu to funguje a já už deset měsíců nevykouřila ani jedinou klasickou cigaretu. Mrzí mě, že jsem elektronickou cigaretu neobjevila dříve, je to skvělá věc.“

Jaké jsou hlavní výhody e-cigarety?

- Elektronická cigareta není zdraví škodlivá, protože nevdechujete kouř, jenž obsahuje dehet, ale pouze aromatizovanou páru s obsahem nikotinu
- Žádný nepříjemný zápach
- Vyšší pořizovací náklady se vám záhy mnohonásobně vrátí
- Lze vybírat z mnoha příchutí, náplně do elektronické cigarety jsou velmi rozmanité  
- Bezpečné kouření, elegantní design a snadné použití

Skoncujte s kouřením jednou provždy za pomoci kvalitní e-cigarety. Inspiraci najdete na webových stránkách mojeelektronickacigareta.cz, a to včetně poradenství.

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.