Vyhrajte vysněnou plastickou operaci ZDARMA!


Toužíte po plastické operaci, ale chybí vám na ni finanční prostředky? Tak neváhejte a přihlaste se do soutěže o plastickou operaci zdarma. Možnost vyhrát má až 10 z vás! Tak vzhůru do toho!

Splňte si svůj sen a získejte zpět své sebevědomí!

Soutěž o 10 plastických operací zdarma vyhlásila klinika plastické a estetické chirurgie MEDICOM VIP při příležitosti oslavy 7. výroční vzniku. Jedná se zatím o největší soutěž v dějinách kliniky.

O co můžete soutěžit?

Celkem můžete soutěžit o 10 plastických operací! Vyhrát můžete například zvětšení poprsí implantáty Polytech, revoluční ultrazvukovou liposukci VASER Lipo, operaci nosu, ale jakoukoliv jinou operaci, o kterou si napíšete. Do soutěže se mohou přihlásit ženy i muži. Šanci na přihlášení máte pouze do 15. 9.! Stačí poslat svůj příběh s fotografiemi a doufat, že zrovna váš příběh bude ten vítězný!

Mám zájem o operaci zdarma

Svěřte se do rukou profesionálů

MEDICOM VIP je soukromá klinika plastické a estetické chirurgie s pobočkami v Praze a v Brně. Kliniku reprezentuje vysoce kvalifikovaný tým profesionálních lékařů na špičkové odborné úrovni s mezinárodními zkušenostmi v oboru a poskytuje komplexní nabídku služeb plastické a estetické chirurgie. Důkazem nesporné kvality kliniky je trvalá přízeň celebrit a jejich důvěra v umění lékařského týmu. Ze známých osobností, které se svěřily do rukou odborníků kliniky MEDICOM VIP, můžeme jmenovat například herečku Terezu Kostkovou a módního návrháře Osmany Laffitu. Mezi dalšími celebritami jsou to Anife Vyskočilová, Bořek Slezáček, Petr Vojnar, Kateřina Kristelová a spousta dalších. Plastická chirurgie ovšem není určená pouze pro celebrity, ale i pro každého z vás. A to je také jeden z cílů celého soutěžního projektu.

Nepromarněte svou šanci, splňte si svůj sen a získejte zpět své sebevědomí!

Přejeme hodně štěstí v soutěži a těšíme se na vaše příběhy!

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.