Vychutnejte si Slow-food-Silvestr 2011

07.11.2011 | Děti a rodina | Volný čas

Milé maminky a tatínkové, chcete si letos užít parádního Silvestra, ale máte malé děti? Vyrazte s celou rodinou na Moravu do Hotelu Pavlov. Je pro Vás přichystán pestrý program plný zábavy pro dospělé i pro děti.

Silvestrovská oslava pro celou rodinu
Rodiče malých dětí na Silvestra často řeší dilema, zda zůstat doma s dětmi, anebo si zařídit hlídání a vyrazit do společnosti. Hotel Pavlov, jehož rodinné víkendové akce se těší velké oblibě, připravil speciální silvestrovský program pro rodiny s dětmi. Ostatně posuďte sami.       

 

Program plný zábavy
Letošní silvestrovské oslavy připadají na víkend. V páteční podvečer 30. 12. si budou děti pod pedagogickým dozorem vyrábět kostýmy na silvestrovský rej a hrát si, zatímco Vy se můžete zúčastnit degustační soutěže vín. V sobotu 31.12. dopoledne je o děti opět dobře postaráno, čeká je divadélko Paravánek a hra s legem, abyste si mohli užít poetické Vinařovo dopoledne v místním sklípku. Po obědě je připraven krátký outdoorový program, následuje příprava na večer a dětské silvestrovské menu. Rodiče si své pětichodové Slow-food menu s novoročním přípitkem vychutnají o něco později, a to v doprovodu kapely Big Papa. Na Nový rok Vás osvěží výšlap na Děvíčky. Další scénář programu už záleží jen na Vás. Zda se rozhodnete pro odpočinek ve stylu wellness, pro bowling v Pavlově či Vodní svět Kurdějov, anebo se raději vydáte na bobovou dráhu, či snad budete lyžovat v Němčičkách.          

 

Děti vždy vítány
Silvestr Hotelu Pavlov má jednu velkou výhodu. Je totiž baby friendly. Děti zde má rád personál i hosté. Jak by také ne, když sami přijedou se svými dětmi. Pokud jste nesmělí a těžko si hledáte přátele, věřte, že Vám Vaše děti pomohou nalézt nová přátelství. Lákavá nabídka, nemyslíte? Rezervujte si své místo včas na www.hotelpavlov.cz. Přejeme Vám veselého Silvestra a šťastný nový rok 2012!

 

www.hotelpavlov.cz

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.