Vyberte si z bohaté nabídky koktejlových a společenských šatů

02.01.2012 | Dámská móda

Koktejlové šaty patří mezi nejsvůdnější kousky oděvu, které zdůrazňují naši ženskost. A proto by neměly v naší garderobě chybět. Internetový butik Hezke-saty.cz nás zaujal svou bohatou nabídkou koktejlových a společenských šatů, stejně jako profesionálním přístupem ke svým zákaznicím.

Koktejlové šaty Vám nesmí ve skříni chybět
Šatník žádné dámy, která má ráda společnost, se neobejde bez koktejlových šatů. Zatímco plesové šaty ponejvíce slouží k taneční zábavě, koktejlové šaty využijete k více příležitostem. Bílé koktejlové šaty Ever-Pretty zdobené modrou stuhou v pase jsou ideálním modelem v případě, že vyrážíte na bujarý večírek s uvolněnou atmosférou. Originálně vzorované koktejlové šaty Serapini jsou vhodné nejen do společnosti. Pokud Vám v šatníku chybí dlouhé společenské šaty, nádherné květované šaty se postarají o to, aby Vám to při příležitosti Vašich významných událostí perfektně slušelo.
 

Pošlete svou fotografii a získejte slevu 

Hezké šaty najdete také na facebooku, kde na Vás čekají zajímavé akce. Například když zašlete svou fotografii v šatech z internetového obchodu www.hezke-saty.cz, získáte slevový kupon ve výši 100 Kč na Váš příští nákup. Další dobrá zpráva je, že při nákupu nad 2000 Kč máte poštovné zdarma. A při nákupu nad 3000 Kč dostanete ještě malý praktický dárek v podobě zrcátka. Jak vidíte, dobrých důvodů, proč si vybrat společenské šaty z Florian Fashion není málo. Přejeme Vám příjemný nákup a ještě příjemnější zábavu! 

www.hezke-saty.cz

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.