Vůně jako lék


Příznivé účinky vůně na naši psychiku jsou již prokázané. Aromaterapie je v dnešní době běžná a vyhledávaná pro svou jednoduchost a účinnost. Přinášíme vám tip na netradiční a velmi příjemné využití aromaterapie u vás doma.

Vonné svíčky jsou jedním z nejoblíbenějších druhů aromaterapie. Není ale svíčka jako svíčka a ne každý vosk dělá našemu zdraví dobře. Vlajková loď z řady produktů Stephena Cordiny, ručně vyráběné luxusní svíčky, jsou vyrobeny z tak jemného přírodního sójového vosku, že je můžete použít také jako zklidňující a hydratační balzám na ruce a tělo. Jednoduše ponořte prst do rozehřátého vosku nebo nalejte vosk přímo na kůži.

Za značkou Aroma&Therapy by Stephen Cordina stojí profesionální aromaterapeut, který působí více než deset let v alternativní terapii. Do svých produktů vkládá svoje vzdělání a zkušenosti získané v Londýně, ve Švýcarsku, či na Maltě, kde momentálně žije. Všechny produkty Stephena Cordiny jsou ručně vyráběné pouze z přírodních materiálů, neobsahují umělé přídavky. Naopak v nich naleznete vysoce kvalitní esenciální oleje, které mají blahodárné účinky na lidskou mysl.

Sójový vosk pro masáž a balzám

Luxusní svíčky ze sójového vosku

Svíčky značky Aroma&Therapy by Stephen Cordina jsou registrovány jako kosmetický produkt. Horký sójový vosk z těchto svíček se dá použít jako balzám na tělo a ruce. Teplota rozehřátého vosku je pouze 40°C, což je velmi příjemná teplota nejen pro unavené ruce, ale například pro smyslnou a voňavou masáž. Vosk obsahuje proteiny, vlákninu a vitamín E, který je skvělým antioxidantem pro vaši kůži, takže kromě aromaterapeutického zážitku zároveň vyživíte a zjemníte vaši pokožku.

Svíčky ze sójového vosku

Sójový vosk svíček Stephena Cordiny má několik podstatných výhod a rozdílů oproti běžně používanému parafínu. Tím, že neobsahuje žádné umělé přídavky, je mnohem vhodnější variantou například pro alergiky nebo astmatiky. Při spalování těchto svíček se také produkuje mnohem méně sazí a nezvyšuje se obsah CO2 v atmosféře. Sójový vosk navíc hoří delší dobu. Vyydrží hořet až o 50% déle, než vosk parafínový.

Balzám na tělo i duši

Vybrat si můžete ze čtyř vůní. Potěší vás smyslná a afrodiziakální Ylang Ylang & Mandarinka, povzbuzující Růže & Citrus, relaxační Citrus & Skořice nebo elegantní Cordina No.4, což je unikátní kombinace několika éterických olejů, která je tajným receptem Stephena Cordiny.

Aroma&Therapy

Parfém pro váš byt

Pokud dáváte přednost spíše bytovým vůním před vonnými svíčkami, i vy zde najdete ten pravý požitek pro vaše čichové buňky. Zvolit si můžete bytový parfém nebo difuzér se smyslnou vůní Ylang Ylang & Mandarinka, stimulující Růži & Citrus nebo relaxační Citrus & Koření.

Ponořte se do luxusních vůní a dopřejte si tu pravou aromaterapii v pohodlí domova.

Aroma&Therapy

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.