Voňavé (nejen) Vánoce od Nobilis Tilia


Vsaďte letos na originalitu, kvalitní přírodní kosmetika s aromaterapeutickými účinky i unikátní směsí éterických olejů stoprocentně potěší!

Vánoce se nezadržitelně blíží a ruku na srdce – kdo z nás si může oddechnout, že letos má dárky pro své nejbližší nakoupené včas a nemusí se stresovat v tlačenicích nebo se strachovat, že je nestihne pořídit. Nadílku včas připravila i značka Nobilis Tilia a najdete v ní jak dárky pro nejbližší, tak i pro přátele či třeba kolegy. Určitě uvítáte, že sady jsou již zabalené buď v ozdobných papírových krabičkách, nebo sáčcích z organzy, stačí na ně tedy jen připevnit jmenovku a dárek máte za chvilku připravený.

Luxusní dárková sada pro ženy přináší základní pomocníky v péči o pleť v jakémkoli věku, neboť obsahuje účinné bioaktivní látky pro udržení mladistvého vzhledu. Bioaktivní omlazující krém v BIO kvalitě doplňuje Bioaktivní pleťová voda s certifikátem přírodní kosmetiky a oba výrobky jsou ideální kombinací pro každodenní ošetření, výživu a ochranu všech typů pleti. Výjimečné účinky vybraných rostlinných olejů doplňují specifické bioaktivní látky s prokázanou účinností.

Nosnou vůní nejen těchto výrobků, ale celé řady Anti-Age de luxe, z níž oba pocházejí a jsou jakýmsi jejím základem, je nejluxusnější éterický olej s výrazně ženskou polaritou – růže damašská, květina lásky, naděje a víry. Oba výrobky tak poskytují kromě péče o pleť i výjimečný aromatický zážitek.

Sada pro muže nabízí Posilující šampon pro muže pro podporu růstu vlasů a Přírodní deodorant s unikátním pozvolným účinkem, díky němuž nezklame ani při větším fyzickém výkonu či psychické námaze. Posilující šampon pro muže s éterickými oleji s převahou limetky a cedru stimuluje vlasovou pokožku, vlasy vyživuje a posiluje. Při pravidelném používání podporuje díky bioaktivním látkám růst vlasů a zmírňují tvorbu lupů. Jemný přírodní šampon neobsahuje žádné syntetické látky, které najdeme v běžné kosmetice - SLS, SLES a PEG. Přírodní deodorant s unikátním pozvolným účinkem má antimikrobiální a mírné antiperspirační účinky. Obsažené éterické oleje uvolňují nervové napětí a jsou oporou každého muže. Osvěžující aroma citrusů se mísí s exotickými tóny kokosu a gardénie a kořenitým nádechem hřebíčku a pepře.

Sada pro děti je vhodná pro děti už od 9. týdne věku a výrobky mají Certifikát přírodní kosmetiky CPK. Mandarinkový koupelový olej je příjemnou tečkou za každým novým dnem plným objevování, nových poznatků a dovedností a pomáhá klidnému spánku. Dětský šampon s medem a heřmánkem šetrně myje, očím nevadí a vlásky pohladí. Sladké sny přivolá panáček Nobilísek, kterého zhotovili klienti občanského sdružení Agentura Pondělí, poskytující sociální služby lidem se zdravotním postižením.

V dárkové krabičce balené Sadě pro zralou pleť najdete osvědčené pomocníky pro regeneraci a revitalizaci se smyslnou vůní růže – Růžový krém Rosa Canina a Exkluzivní pleťovou vodu růžovou. Svým působením jsou vhodné proti tvorbě vrásek a hodí se i pro pleť zralou a citlivou. Růžový éterický olej harmonizuje psychiku, pozvedá ducha a pomáhá uvolňovat napětí a stres. Mírní pocity melancholie, strachu a úzkosti, naopak posiluje ženskost, mateřství a probouzí pečovatelský instinkt. Může také působit afrodiziakálně tím, že dodává kouzlo romantiky, čímž zvýší fyzickou přitažlivost.

Sadu pro mladistvou pleť ocení zejména ti, které trápí zvýšená tvorba mazu, a mají sklon k akné. Éterické oleje z Tea tree a hřebíčku pokožku čistí, zklidňují a regenerují, mají antimikrobiální účinky a zmírňují zánětlivé procesy v pokožce. Sůl z Mrtvého moře, obsažená v krému, je tradičním prostředkem při ošetření problematické pleti. Výhodou aromaterapeutické kosmetiky je její preventivní účinek, a tak některé problémy s pletí vyřešíte dokonce ještě dřív, než nastanou.

Sada pro citlivou pleť je vhodná pro normální, citlivou až přecitlivělou pleť či pleť se sklony k podráždění. Levandulový éterický olej obsažený ve výrobcích má zklidňující a hojivé účinky na pokožku a v aromaterapii se tradičně využívá pro zmírnění stresu a napětí, uvolnění a celkové zklidnění. Sada je vhodná pro všechny, které vůně přírodní levandule neodolatelně přitahuje.

Potěšit své blízké, kolegy či kamarády můžete i originálními směsmi éterických olejů, k nimž dostanete i ozdobnou keramickou destičku. Vybranou směs můžete kapat právě na ni a nechat volně odpařovat, přidat do aromalampy či difuzéru nebo ji naředit do masážního či koupelového oleje. Atmosféru Vánoc a příjemnou pohodu navodí směs Zimní rozjímání. Vůně loupaných pomerančů se mísí s vanilkovým cukrovím a vůní svařeného vína a připomene tak tu jedinečnou a okouzlující pohodu, která panuje právě o Vánocích. Navíc má vůně harmonizační účinky na zažívání, což se zejména o vánočním čase může hodit.  

Smyslná vůně je velmi exotická a zavede vás hluboko k vašim pocitům, umocní spojení se sebou samým i s druhými na tělesné i duševní úrovni. Zmírňuje únavu a napětí, postupně uvolňuje celé tělo i mysl. Probouzí energii k hravosti, aktivitě a tvořivosti. Afrodiziakální účinky směsi éterických olejů otevírají prostor intuici, umožňující hluboké prožitky a euforii. Vyzkoušejte účinky stoprocentních přírodních éterických olejů k navození příjemné atmosféry i zlepšení zdraví.

Unikátní Směs éterických olejů pro rok 2014 je vytvořena speciálně tak, aby pomohla zvládnout celý nadcházející rok v pohodě a harmonii. V novém roce na nás totiž čeká řada nároků a výzev, a to v podobě nových myšlenek a vizí, s nimiž nemusíme vždy souhlasit, ale měli bychom se naučit je vyslechnout a akceptovat, aniž bychom je hodnotili. Směs je tak účinnou podporou, pomáhá svobodně a otevřeně komunikovat, podporuje vitalitu, optimismus a sebevědomí a v neposlední řadě je pomocníkem k propojování protikladů a sjednocování postojů či názorů. Je zároveň oslavou života na Zemi i lidské vzájemnosti a pospolitosti, přináší radost, potěšení smyslům i chuť prožívat nové.

Dárkové sady pohodlně objednáte v e-shopu na www.nobilis.cz.  

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.