Víte, jaké barvy ovládnou letošní Vánoce?


Tradičními barvami Vánoc jsou červená a zelená. K nim se každý rok přidávají další, v uplynulých sezónách to byla nejčastěji fialová, tmavě modrá, zlatá a stříbrná. Letošní Vánoce však ovládnou úplně jiné barvy. Prozradíme Vám, které.

Přichází bílý advent

Advent už pomalu klepe na dveře, a to znamená, že je nejvyšší čas nakoupit vánoční dekoraci. Ozdoby, řetězy, svíčky a další dekorativní prvky, které zkrášlí náš prosincový interiér. Zatímco vloni byla v kurzu tmavě modrá nebo fialová, letošní trendy velí obléknout místnosti do bílé. Barva sněhu k Vánocům neodmyslitelně patří, i když jsou na blátě. Sama o sobě je však nevýrazná. Podle designérů bychom ji měli proto doplnit odstíny světle nebo tyrkysově modré.


Zdroj foto: www.christmas-trend-group.de

Adventní věnec 2013

Ještě než se barvy letošních Vánoc objeví na stromečku (který je tentokrát trendy doplnit skleněnými ozdobami), dotvoří adventní výzdobu. Její nejdůležitější součástí je adventní věnec. A proto při jeho výrobě, anebo nákupu pamatujte na to, že bílá na něm nesmí chybět. Záleží na Vás, zda si koupíte bílé svíčky, kouličky, anebo jiné ozdoby. Věnec můžete doladit i stříbrnými perličkami nebo stříkanými sušenými květinami, ideálně v nějaké chladné barvě. Pokud máte rádi modrou, použijte nebesky modrý odstín. Ale pozor, tmavě modrá je tuto sezónu out.


Zdroj foto: www.fler.cz


Zdroj foto: www.christmas-trend-group.de

Tipy na balení dárků

A jak zabalit vánoční dárky? Přestože bílá je hlavní barvou sezóny, v čistě bílém balicím papíru by to dárkům asi příliš neslušelo. Zkuste raději zlatý nebo stříbrný papír a zabalené dárečky ozdobte bílou stužkou. Anebo zkombinujte zelenou s červenou. Tradiční barvy Vánoc nikdy nezklamou.


Zdroj foto: www.christmas-trend-group.de


Zdroj foto: www.christmas-trend-group.de

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.