Více místa pro více módy!


Kde se nové rozšířené prostory nachází? A na jaké další novinky se můžeme těšit?

MONMAR FASHION STORE rozšířil své prostory, abychom si mohly vybírat z ještě pestřejší palety dámského oblečení, doplňků a kabelek renomovaných značek.

Moře módy v Holešovicích
Betty Barclay, VeraMont, GIL BRET, TUZZI, Modee plus vlastní kolekce pod značkou MON'S Kabelky, doplňky FACEBAG luxusní české výroby od UNIDAX, RIPANI, S. Fiorentino, to vše má ještě více místa na adrese MONMAR FASHION STORE v ulici Dělnická 5 na Praze 7, kde najdete nejširší nabídku kvalitní módy u nás. Pokud kromě stylových módních kousků hledáte také inspiraci nebo profesionální rady, jak oblečení kombinovat, máte hned dvě možnosti.

Virtuální inspirace nebo živé poradenství?
Kromě rozšíření prostor je totiž další novinkou LOOKBOOK - internetová kniha outfitů, na kterou můžete CLIKnout a LOOKnout. Líbí se Vám tyhle úžasné kalhoty, ale nic k nim nemáte? Et voilá! V look booku skvěle ladí s originální halenkou!
Inspiraci a rady můžete čerpat nejen na internetu, ale přímo na místě. Stačí jen využít osobní styling, který je zcela zdarma. Oblečení, doplňky, obuv, to vše si můžete skvěle zkombinovat pod dohledem módní stylistky.

Módní Studio MONMAR FASHION STORE

Každá dáma si vybere
MONMAR FASHION STORE není jen obchod plný stylové módy, nýbrž fashion studio, kde se každá žena může kompletně proměnit v okouzlující dámu. Od hlavy až k patě neboli od klobouku až po boty.

Označením každá nemyslíme pouze dámy všech věkových kategorií (vyberou si zde mladé slečny, stejně jako jejich maminky a babičky), ale také dámy mnoha velikostí. 34 počínaje a 48 nekonče. Nadrozměrné velikosti zde nechybí.

Takže, milé dámy, nezapomeňte, moře plné módy na Vás čeká v MONMAR FASHION STORE, Dělnická 5, Praha 7 nebo www.monmarstore.cz a pro jistotu ještě telefon 725 377 617. A abychom nezapomněli zase my, kromě e-shopu je otevřený také outlet-eshop. Aktuální informace najdete vždy na facebooku www.facebook.com/monmarstore.cz.

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.