Vánoční dárky pro muže s expresním doručením


Hledáte výjimečné vánoční dárky a navíc s dodáním do druhého dne? Objevte spolu s námi ty nejkrásnější vánoční dárky pro muže z butiku Arde Style Shop.

Překvapte svého partnera charismatickými dárky mimořádné kvality. Exklusivní dárky předních světových značek a vysoké prestiže pouze z butiku Arde.cz.

 

Dárky nejvyšší kvality a prestiže
Pánské aktovky Markiaro jsou příkladem perfektního italského řemeslného zpracování. Jsou výsledkem péče a porozumění návrhářů, jenž vytvářejí formy, a umělců, kteří vtiskují výrobkům jejich konečnou podobu. Nejvyšší kvalitu aktovek deklarují prestižní certifikáty kvality. Řada aktovek Markiaro Executive byla oceněna cenou TOP QUALITY za použité materiály a zpracování.

 

Originální ručně šité kravaty z nejkvalitnějšího hedvábí
Překrásné vysoce kvalitní kravaty Markiaro o vysoké gramáži jsou ručně šité s nejvyšší pečlivostí italskými mistry.

Kravaty Markiaro jsou ručně vyráběny z nejkvalitnějších materiálů, které procházejí čtyřnásobným, pětinásobným a v některých verzích i šestinásobným procesem, aby bylo docíleno kvality, která tyto kravaty proslavila. Všechny kravaty Markiaro jsou ručně střižené, aby bylo docíleno dokonalé harmonie se vzorem a tkaninou. Následně jsou kravaty ručně nahrubo sešité, aby byla kravata dokonale vystředěná a vyvážená. Ve výrobním procesu pak nastupuje speciální jemný ruční steh prováděný pouze letitými mistry dokonale ovládajícími řemeslo. Jako závěr následuje výšivka, dokládající precizní zakončení kravaty. Dokonalý střih, šití, lemování a výběr úžasných materiálů činí z kravat Markiaro skutečný "masterpiece", který muži rádi nosí. V roce 2008 a 2009 obdržely ocenění jako nejkvalitnější kravaty světa.

Kravaty Markiaro jsou dostupné v několika originálních designech: s ukrytým přívěskem ve tvaru srdce z pravého červeného korálu a 18kt zlata, s tajnou kapsičkou na kreditní kartu, s talismanem pro štěstí a další.

 

Vánoční dárky pro muže: Pánské kožené peněženky
Široký sortiment pánských kožených peněženek vysoké kvality a originálního designu.
Například luxusní pánská kožená peněženka vyrobená z nádherné anglické koňské kůže uvnitř vyložená pravou hadí kůží v červené barvě. Nebo černá kožená peněženka ručně vyrobená z nádherné anglické koňské kůže v černé a krémové barvě, uvnitř vyložená nádherným jemným červeným semišem.

 

Tip na vánoční dárek: Manžetové knoflíky z ryzího stříbra
Překrásný luxusní dárkový set pro muže ve formě stříbrných manžetových knoflíků a spony na kravatu s diamantem pro muže vytříbeného stylu. Ryzí stříbro leštěné do vysokého lesku je dekorováno rytinou se vsazeným diamantem.

Darujte jako vánoční dárek originální manžetové knoflíky špičkové kvality vyrobené z ryzího stříbra. V nabídce je široký sortiment různých tvarů: letecké knoflíčky, knoflíčky ve tvaru golfového míčku či dokonce Formule 1.

 

Vánoční dárky na poslední chvíli s expresním dodáním
Luxusní butik Arde.cz garantuje svým zákazníkům dodání zboží do Vánoc. Pokud budete s objednáním váhat a budete nakonec vybírat dárky na poslední chvíli, můžete až do 23.12. objednávat zboží s garancí doručení do druhého dne. Navštivte sekci zboží skladem a vybírejte vánoční dárky pro muže s expresním dodáním.

Luxusní butik Arde.cz je autoritou na poli luxusní módy u nás. Zastupuje přední světové značky na českém a slovenském trhu. Arde.cz je velice oblíbeným místem nákupu celebrit a významných osobností. Butik Arde.cz doporučují přední módní časopisy a další média.

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.