Už žádný botox ale kozí mléko!


Víte, že kosmetika z kozího mléka nejen zkrášluje, ale také omlazuje?

Zapomeňte na botox a ostatní nepřirozené zásahy do Vaší krásy a rozzařte svou pleť přírodní cestou! Přípravky s obsahem kozího mléka, mořských řas a ayurvédských bylin regenerují pleť a pomáhají předcházet tvorbě vrásek.

Osvědčený omlazující prostředek
Účinky kozího mléka znala již egyptská královna Kleopatra, která se v něm koupala, aby si uchovala svou mladistvou krásu.Kozí mléko omlazuje také zevnitř, jeho pití je součástí účinné anti-ageing terapie. Ne každý si však může dovolit pravidelné koupele v kozím mléce a ne každému kozí mléko chutná. Moderní ženy, které si přejí uchovat mladistvý vzhled své pleti co nejdéle, proto používají kosmetiku z kozího mléka doplněnou dalšími účinnými látkami.

Kozí kolostrum pro mladistvou krásu
Vyhledávaným přípravkem se stal jedinečný a první kosmetický prostředek na světě obsahující biologické přírodní růstové faktory z kozího kolostra, látky, která prokazatelně urychluje obnovu epidermálních buněk, čímž výrazně zlepšuje vzhled pokožky. Tato příjemně lehká emulze, která účinně zpomaluje stárnutí pleti (hydratuje, zpevňuje a chrání před nepříznivými vlivy prostředí) a urychluje obnovu pokožky, je vhodná pro všechny typy pleti, především pak po zralou a citlivou pleť.

Kozí kolostrum pro mladistvou krásu

Spojení kozího mléka a mořských řas
Pro svou neobyčejně jemnou texturu a vynikající omlazující schopnosti se těší velké oblibě také vitamínový krém Fontaine s vysokým obsahem přírodních čerstvých buněk kiwi. Proteiny a tuk z kozího mléka zaručují vynikající antioxidační a omlazující vlastnosti (mléčná bílkovina předchází tvorbě vrásek), zatímco extrakt ze zlaté chaluhy Laminaria ochroleuca chrání buňky před škodlivým UV zářením. Mezi další aktivní látky patří extrakt z lístků olivovníku, který přirozeně hydratuje pleť, a má výrazný anti-ageing efekt.

Spojení kozího mléka a mořských řas

Dokonalá péče o suchou pokožku
Pro zralou suchou pleť jsou ideálním pečujícím prostředkem pěstící oleje, které pokožku zjemňují, regenerují, a zároveň vyživují. Pěstící olej Ad Fontes vyrobený z tradičních ayurvédských bylin neobsahuje žádné umělé konzervační látky, ani barviva a je proto vhodný i pro velmi citlivou pleť včetně atopické. K vytvoření sametově hladkého nemastného povrchu stačí jen pár kapek. Pravidelným používáním dochází k viditelnému omlazení pleti. Díky obsahu fytohormonů přispívá olej k obnovení hormonální rovnováhy a je proto vhodný i pro smíšenou či problematickou pokožku. Protizánětlivé účinky pupalkového oleje pomáhají odstraňovat kožní problémy.

Dokonalá péče o suchou pokožku Dokonalá péče o suchou pokožku

Objevte účinky kozího mléka a dalších omlazujících látek i Vy. Vysoce kvalitní kosmetiku pro Vaši přirozenou mladistvou krásu značek La Chevre a Le Chaton na stránkách www.lachevre.cz nebo www.lachevre.eu.

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.