Už máte oblečení na jarní procházky?


Sluníčko vesele svítí, zima v kalendáři pomalu končí, a to je nejvyšší čas, připravit se na jarní výlet. Že nevíte, co na sebe? Náš tip na zaručeně pohodový outfit zní džíny, mikina a bundička na to!

Do přírody i do města
Džíny a mikina, to je nerozlučná dvojka do pohody i nepohody, kterou užijete po celý rok. Pokud se chystáte na jarní výlet, ať už do přírody nebo do města, starou opranou mikinu a vytahané džíny si nechte na práci na zahradě nebo na jarní úklid a raději se pojďte podívat na módní tipy, které jsme pro Vás připravili:

Pojďme začít mikinou!
Což takhle si pořídit měkounkou flísku se stylovým norským vzorem? Šedá fleesová mikina se ve Vašem šatníku neztratí v žádném ročním období. Do předních kapes si můžete schovat jarní poklady, které Vám přijdou do cesty. Anebo je libo více sportovní styl? Luxusní fleesová mikina v kombinaci barev fialová a lila dodá Vašemu outfitu na atraktivitě, a zároveň se postará, abyste byla jako v bavlnce.

Damske fleesove mikiny

Že se nemůžete rozhodnout, kterou z mikin zvolíte? Kupte si třeba obě. Výprodej je tady! Díky skvělé ceně Vám zbude i na džíny.

Tmave dziny skinny strihu

Jaké jsou dámské džíny 2014?
Hitem letošní sezóny jsou slimky. Tmavě modré kalhoty úzkého střihu perfektně tvarují postavu a dodají Vám svůdný vzhled. Džíny skinny střihu si velmi rychle oblíbíte, budete si v nich totiž připadat jako ve své druhé kůži. Pokud si potrpíte na originální módu se zajímavými prvky, vklouzněte do luxusních kalhot BLUE RAGS s výstředními rozparky a štrasovými kamínky.

Luxusni kalhoty BLUE RAGS

Bunda se stále hodí!
A protože v našich klimatických podmínkách se hodí mít až do květnových zmzlých mužů teplé oblečení stále po ruce, doporučujeme nezapomenout na prošívanou bundičku. Vyberte si některý ze svěžích veselých odstínů, které tak skvěle vystihují radostnou náladu probouzející se přírody. Anebo zaostřete svůj zrak na dámské bundy se slevami. Záleží na tom, který model Vám padne do oka!

Damska prosivana bunda

Stylové a pohodové oblečení na jarní procházky pořídíte v módním e-shopu www.mary-fashion.cz.

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.