Úvěr, který získáte za pár minut

05.10.2016 | Nákupy | Volný čas

Bylo by skvělé si pořizovat věci až ve chvíli, kdy na to máme.

Všichni ale známe situace, kdy to zkrátka nejde a bez rychlé půjčky se neobejdeme. Situací, kdy nutně potřebujeme použít peníze, které momentálně zkrátka nemáme, by nemělo být mnoho, ale bohužel se stávají.

Ani článek popisující, jak se rychle dostat k penězům, nenabádá ke koupi kabelky za deset tisíc, pokud máte na účtu sotva na zaplacení nutných výdajů. Ale například díra ve výfuku těsně před odjezdem na dovolenou a jiné „radosti“ s autem dovedou člověka nepříjemně překvapit.

Pečlivý výběr vám ušetří hodně peněz

Jestliže potřebujete půjčit peníze, možností máte mnoho. Oprostěte se od pocitu vděku instituci, která vám úvěr nakonec přidělí. Ony jsou totiž půjčky pro firmy velice snadným zdrojem příjmů. Proto se setkáte i s takovými nabídkami, kde vám za to, že si půjčíte peníze, dokonce dají například tablet. Je ale dost možné, že byste si za ušetřené peníze v případě výhodnější půjčky koupili tablety třeba tři.

penezni pujcka

Nebankovní půjčky mohou být i seriózní

Lidé, kteří zrovna nemohou doložit stálý příjem anebo mají záznam v registru dlužníků, samozřejmě při žádosti o úvěr tak vítáni v bankách nejsou. Přitom se mnohdy jedná o banalitu, do registru se dostanete velice snadno i kvůli nezaplacené faktuře za mobilní telefon. Anebo sice nemáte vysoké příjmy ze zaměstnání, ale dotují vás rodiče (není to nic ke chlubení, ale stává se to a vy jim to zcela jistě jednou vrátíte). Řešením pro takové osoby jsou nebankovní půjčky. Jejich ohromnou výhodou je to, že nemusíte dokládat své příjmy. Tím je nebankovní půjčka i diskrétní, protože nepotřebujete žádné potvrzení ze zaměstnání a tam se o ní tedy vůbec nedozví. Většinou neplatíte žádný poplatek předem, ten je započítán až do splátek. Společností, které nebankovní půjčky nabízejí, je veliká spousta. Pokud tedy chcete ušetřit čas, svěřte porovnávání produktů srovnávači na stránce Coolpujcky.cz.

Jednou z půjček, kterou lze vyřídit z pohodlí domova, je Zaplo půjčka online. Ta vás překvapí rychlostí, s jakou máte peníze na účtu. Posouzení vaší žádosti netrvá více než pár minut a nejpozději do jednoho dne, někdy však i během 15 minut, obdržíte peníze. Zaplo půjčku si mohou vzít i osoby se záznamem v rejstříku trestů, ne však nezaměstnaní nebo osoby s exekucí. Tak Zaplo zodpovědně napomáhá předcházet tomu, aby se lidé ocitli v dluhové pasti. Splatnost půjčky si můžete opakovaně prodloužit, ale nedoporučuje se to z důvody zvýšených nákladů na půjčku. Pokud vám nevyhovuje využít počítač (například proto, že na něj chodí i ostatní členové rodiny, které o půjčce nechcete informovat), můžete navštívit kancelář se sídlem v Praze 7. Ta je otevřena i o víkendu.

vyrizeni nebankovni pujcky

O půjčkách se dá říci, že jsou dobrým sluhou, ale špatným pánem. Rozhodně není řešením lepit jednu půjčku půjčkou jinou. Ale pokud ji využijete jenom jako rychlé řešení nenadálé situace, a víte, že vaše příjmy jsou stabilní (i když zrovna ne doložitelné), pak se nemusíte ničeho obávat. Svěřte se ale do rukou jen důvěryhodným institucím. Na které se můžete s klidem obrátit a kterým se raději vyhnout, najdete například na nezávislém finančním serveru www.mesec.cz. Věnujte nějaký čas na vytvoření krizového plánu, pokud by třeba váš momentální příjem náhle vypadnul, a pokud ho máte hotový, stačí už jen párkrát kliknout a máte peníze na účtu.

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.