Ušetřete za krásu v létě!


Léto je ideální čas na zkrášlující proměny. Snáze se nám hubne a máme také větší chuť se hýbat. A v době dovolené máme na sebe i více času. Tak proč toho nevyužít a nebýt ještě krásnější? Díky prázdninovým slevám na zákroky z oblasti estetické medicíny můžete získat postavu svých snů nebo mladší vzhled za skvělé ceny.

Široké spektrum služeb   
Klinika estetické medicíny Asklepion, která patří mezi nejlepší centra v mezinárodním měřítku, nabízí svým klientům široké portfolio služeb z oblasti estetické medicíny. V oboru plastické chirurgie patří mezi nejžádanější zákroky modelace prsou, zvětšení nebo naopak zmenšení prsou. Neméně častými zákroky je bělení zubů a zubní implantáty, stejně jako ošetření pleti s cílem dodat jí mladší vzhled. Tým špičkových lékařů, vybavení nejmodernější technikou, využití nejnovějších metod, stejně jako reference mnoha spokojených zákazníků jsou těmi hlavními důvody, proč většina žen, ale i mužů, využívá ke zdokonalení svého vzhledu právě kliniku Asklepion.            

Přijďte v čase Happy Hours
Pokud byste také ráda využila léto ke zkrášlující proměně, máme pro Vás skvělý tip, a to využít možnosti ošetření v čase, kdy jsou v Asklepionu Happy Hours. Na všechna ošetření prováděná od 11 do 15 hodin totiž získáte slevu. Na aplikaci botulotoxinu a kyseliny hyaluronové pro vyhlazení vrásek, hloubkovou hydrataci, zlepšení tvaru rtů, a dokonce i na odstranění pocení získáte slevu ve výši 20%. Stejnou slevu pak můžete uplatnit na všechny laserové zákroky, kromě laserové epilace. Na tu Vám totiž poskytnou slevu ještě větší.

Foto: Asklepion

Využijte prázdninové nabídky
Do 31. srpna máte rovněž možnost využít skvělých cen na zákroky, díky nimž budete viditelně mladší a štíhlejší. Prázdninová nabídka se vztahuje také na nejnovější metody plastické chirurgie, kterými jsou zvětšení prsou metodou lipotransfer a omlazení tváře spojením brow a temporal liftingu s použitím implantátů Endotine, které jsou v současnosti skutečným vrcholem v oboru. 

Víte, co Vás čeká
Že byste ráda vymazala pár letokruhů ze svého obličeje, anebo se pyšnila krásnějším poprsím, ale bojíte se zákroku? Obavy z medicínského zákroku jsou tím nejčastějším důvodem, proč se mnoho z nás nakonec pro zkrášlující operaci nerozhodne, přestože po dokonalejším vzhledu velmi touží, anebo operaci zruší. Strach z neznáma a z bolesti je lidský a přirozený. Právě proto vznikl největší český videoportál o lékařských zákrocích www.medictv.cz, kde se můžete dozvědět, jak jednotlivé zákroky v oblasti estetické medicíny probíhají, a zbavit se tak strachu.         

Více o letních akcích
Ušetřete za krásu v létě a radujte se ze svého dokonalého vzhledu po celý rok. Více informací o letních akcích včetně cen za kompletní zákroky najdete na stránkách Kliniky estetické medicíny Asklepion. Novinky se dozvíte také z Facebook stránek kliniky.

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.