Účes pro všechny typy vlasů. Dlouhé mikádo!


Inspirujte se u celebrit, u kterých stále letí účes jménem ,,Long bob“, tedy dlouhé mikádo. Sluší opravdu všem, chce to jen vybrat si ten správný tvar. Trendy jsou rozmanité, ale tento účes snad nikdy nevyjde z módy. Každým rokem je k vidění na módním mole, na červeném koberci, ale jistě i také u Vás ve městě. Je zkrátka šik pro každou z nás.

 

Mikáda se stále těší velké pozornosti. Můžete si vybrat, zda chcete geometrický účes, tedy přesné linie. – Tzn. Ofina nebo stejně dlouhé vlasy a vysoká hustota (vlasy se nijak neprostříhávají. Druhá varianta je mikádo provzdušněné – tedy prostříhané, většinou s pohodlnou patkou na stranu, sestříhané do různých délek a celkově protenčené.

 

Ofina může být rovná, nebo různě sestříhaná, aby Vám vlasy nepadaly do očí. Dále existuje také typ long bobu ve stylu ,,Be blunt“. Jde o stylový účes s výraznou zaoblenou ofinou. Tento tvar má schopnost zvýraznit ženské kontury, protože se stane rámem Vašeho obličeje.

 

Základem long bob účesu je vysoký lesk a objem. Důležitá je regenerace, tedy zdravě vypadající vlasy. Tento účes můžete jakkoliv upravovat – tady žehlit i vlnit. Můžete si vytvořit pohodlný drdol, ale zároveň nejsou vlasy tak dlouhé, aby Vám jakkoliv překážely.

Autor: Mia Doxanská

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.