Tumescentní liposukce:
Štíhlá již za 3 hodiny

22.02.2012 | Estetická chirurgie

Přestala věřit pohádkám, že lze zázračně zhubnout pomocí tabletek, náplastí, anebo levné liposukce? Pak máte možná zkušenost s metodou, která se sice tváří jako liposukce, ale přitom se o liposukci nejedná.

Tumescentní liposukce však představuje klasickou operační techniku, která bezpečně, trvale a hlavně bezbolestně odstraňuje nežádoucí disproporce těla. 

Krása je otázkou sebevědomí 
Krása je z velké části otázkou sebevědomí. Ženu, která si je plně vědoma své krásy, muži vnímají jako krásnou. Pokud nás tedy trápí nějaký estetický problém, měly bychom ho pro své spokojené sebevědomí vyřešit co nejdříve. Jestliže hlavní vadu na kráse představují tukové polštářky, nejčastěji se jedná o bříško, boky, hýždě, vnitřní či zevní stehna, paže, anebo podbradek, ideální řešení představuje liposukce.

Metoda formování postavy
Liposukce je moderní metoda formování postavy, založená na odsávání tuku a zmenšení objemu tukových přebytků v problematických partiích. V žádném případě se nejedná o léčbu nadváhy s výsledkem velkých váhových úbytků, což mohou tvrdit některé nespolehlivé zdroje. Jak zdůrazňují lékaři z kliniky plastické a estetické chirurgie MEDICOM VIP, základním předpokladem pro efektivní a bezpečné ošetření je návštěva specializovaného lékařského pracoviště, nikoli pouze kosmetického salónu či studia. Pražská a brněnská pobočka kliniky plastické a estetické chirurgie přesvědčila o efektivitě metody tumescentní liposukce již více než 4000 spokojených klientů. Mezi pacienty jsou také muži, u kterých ošetřovanou partii nejčastěji představuje břicho či prsa.    
 

Bezpečně, bezbolestně a trvale
Tumescentní liposukce představuje klasickou operační techniku, která bezpečně a trvale odstraňuje nežádoucí disproporce těla. Jedná se o ambulantní metodu formování postavy, což znamená, že není nutná hospitalizace, ani celková anestezie. Postačí pouze provedení lokálního znecitlivění ošetřovaných partií, pročež se jedná o bezbolestnou metodu. Tato technika je velice šetrná, díky použití ultrajemných kanyl, ovšem s trvalými výsledky. Změny jsou patrné ihned po ošetření. Lékaři na klinice MEDICOM VIP využívají kombinace tumescence a vibrací asistované liposukce. Mezi další výhody využití služeb kliniky MEDICOM VIP patří speciální poliposukční péče (např. masáž válečkováním), bezplatný odvoz domů v rámci Prahy a Brna, balíček nezbytných léků a materiálů po zákroku zdarma a přenosný dárkový poukaz v hodnotě 2000 Kč.                         

Samotná liposukce nestačí
Výsledky tumescentní liposukce jsou trvalé pouze za předpokladu dodržení zdravého životního stylu. MUDr. Michal Puls, CSc. doporučuje tumescentní liposukci doplnit ošetřením laserem Palomar.  Laserem asistovaná liposukce umožňuje rychlé a účinné odstranění tuku a zpevnění pokožky. SlimLipo je šetrnou metodou formování postavy. Díky tenké kanyle dochází při liposukci k daleko menší traumatizaci podkoží, což má za následek minimální výskyt podlitin. Upravovaná oblast je po zákroku zpravidla i méně bolestivá. Hojení a rekonvalescence je oproti klasické tumescentní liposukci rychlejší. Pokožka je nejen zpevněná, ale i hladší.
 
MUDr. Michal Puls, CSc.

Každá žena může být krásná
Milé dámy, žijeme ve světě moderních metod, kdy si každá z nás může dovolit být krásná. Tak proč toho nevyužít? Klíč ke zdokonalení Vaší krásy najdete na www.medicomvip.cz. Odborná konzultace je vždy zcela nezávazná a bezplatná.
 

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.