Trendy oblečení nejen do kanceláře


Pokud stejně jako my patříte mezi dámy, které mnohem častěji než sportovní outfit potřebují do práce sako a šaty, Vaší pozornosti by určitě neměla uniknout nová módní značka NIFE.

Šikovná ŠIK móda
Pokud máte v práci nařízený dress code, jistě jste se již dostala do situace, kdy nevíte, kde pořídit kvalitní a hlavně trendům odpovídající módu do kanceláře. Ono, chodit pořád v černé, šedé a podobných barvách není nic moc. Jaro v nás navíc tak nějak přirozeně vyvolává touhu „rozsvítit se“. A právě krásnými, sytými barvami a slušivými střihy v kombinaci s kvalitním materiálem oplývá nová módní kolekce společenského oblečení, která potěší především elegantní dámy. Pojďme se tedy na tuto šikovnou ŠIK módu podívat.

Svůdná kolegyně nebo šéfová?
Baví Vás být kočka? Užijte si flirtování s kolegy a vyberte si šaty do práce, které nenechají žádné mužské oko klidné. Jen pozor, aby se na pracovišti nezhoršila pánská pracovní morálka.

Dámské šaty NIFE červené

Šaty na promoci i do práce
Že teprve dokončujete své vzdělání? Tenhle úžasný model využijete nejprve jako šaty promoci, a pak v nich můžete směle vyrazit do práce.   

Dámské šaty NIFE žluté

Model, který se neztratí
Na důležitou schůzku, zejména pokud je ve spojení s delikátní večeří, to chce něco luxusnějšího. Což takhle zahalit své křivky do bronzu? Anebo je libo jiná barva? Vyberte si, tyto krásné dámské šaty se ve Vašem šatníku rozhodně neztratí. Když bude třeba, ochotně poslouží i jako plesové šaty.    

Dámské šaty NIFE bronzové

Elegantní košile a halenky
Pokud se cítíte pohodlněji v kalhotách, oblékněte k nim parádní košili. Modrá je dobrá, nemyslíte? Zejména když má perfektní střih a pyšní se krásnými detaily.   

Dámská košile NIFE modrá

Neobyčejně elegantní je halenka v kombinace modré a šedé. Slim kravata navíc patří mezi hity sezóny.    

Dámská košile NIFE nebeská

A teď už nám chybí jen dámské sako. V módní kolekci NIFE však nechybí. Stejně jako kalhoty, sukně nebo rovnou celé kostýmky.

Dámské sako NIFE žluté

Vše stylové, žensky svůdné a pohodlné.  

Užijte si radost z oblékání
Pokud jste se doposud necítily dobře ve společenském oblečení, od nynějška budete. Chce to jen vybrat pár stylových módních kousků značky NIFE. Najdete je na stránkách www.forseti-fashion.cz. Tak dobře vyberte a nezapomeňte, že oblékání je radost! Ať už jdete kamkoliv a kdykoliv.
   

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.