Toužíte po štíhlém těle bez nadbytečného tuku? Známe řešení!


Navzdory zdravému stravování a pravidelnému pohybu tuk z problematických oblastí ne a ne zmizet.

V takovéto situaci zbývá jediné efektivní řešení a tím je liposukce.

Názor, že liposukce se rovná bolesti, zdlouhavé rekonvalescenci a nejistému výsledku, je dnes již pouhým předsudkem. Světově uznávaná ultrazvuková liposukce VASER Lipo je toho důkazem. Kromě šetrného odsází tuku umožňuje také následné zvětšení prsou, rtů a dalších partií vlastním tukem.

Štíhlé tělo bez nerovností, modřin a otoků

Štíhlé tělo bez nerovností, modřin a otoků

Jedinečnost ultrazvukové liposukce VASER Lipo spočívá ve využití ultrazvuku pro velmi šetrné rozrušení tukových buněk bez poškození okolních tkání. Ultrazvuk přemění tuk v emulzi, kterou chirurg následně odsaje pomocí speciální tenké kanyly. Díky své šetrnosti je ultrazvuková liposukce ideální metodou při získávání tuku pro tvarování těla a vyhlazování vrásek vlastním tukem. Ve srovnání s jinými metodami totiž při ultrazvukové liposukci nedochází ke zničení nebo poškození tukových buněk a ty tak tvoří ideální výplňový materiál.

5 výhod výplní vlastním tukem

1. Zákrok a hojení téměř bez bolesti
2. Přirozené křivky bez nerovností
3. Okamžitě viditelný výsledek
4. Bez postupného vstřebávání výplní
5. Rychlý návrat k běžným aktivitám

Vymodelujte si postavu podle vašich snů

Chcete se i vy zbavit nevzhledného tuku v problematických oblastech a získat zdravé sebevědomí? Objednejte se na nezávaznou konzultaci ultrazvukové liposukce nebo lipofillingu na klinice MEDICOM VIP. Tým renomovaných chirurgů vám díky moderní technologii VASER Lipo vytvaruje postavuje podle vašeho přání!

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.