Tipy na zajímavé čtení pro ženy

31.01.2014 | Nákupy | Volný čas

Leckterá žena alespoň občas ráda uniká z rytmu každodennosti do imaginárních světů plných lásky, napětí i erotiky. A právě takové světy přinášejí knihy pro ženy…

Vášnivé čtenářky, stejně jako ženy, které s knihou jen občas relaxují, jistě přivítají inspiraci na zajímavé tituly a autorky. Zaměříme se přitom na tři populární oblasti literatury, a to detektivky, erotické romány a dostane se i na netradiční romanci ve sci-fi světě.

Detektivky, sci-fi romantika a lechtivé čtení

Beletrie pro dospělé zůstává oblíbenou i na počátku 21. století, ačkoli má tvrdou konkurenci v televizi, počítačích a dalších forem zábavy. Dobrou knihu nicméně jen tak lehce nahradit nelze…


Detektivky: svět detektivních románů se každoročně rozrůstá o mnoho zajímavých titulů. Jmenovat můžeme např. světově proslulou švédskou spisovatelku Camillu Läckberg  a její knihy Ledová princezna, Kazatel nebo Strážce majáku. Již 20. února pak vyjde velmi očekávaná detektivka Volání kukačky od Roberta Galbraitha, což je začínající autor (anebo zkušená autorka?).

Velmi ocekavana detektivka Volani kukacky

Netradiční romance: pokud upřednostňujete knihy pro ženy, jistě se necháte ráda unést příběhy plných lásky a vášní. I v této oblasti lze navíc občas narazit na něco skutečně netradičního. Mluvíme o prvotině Divergence od Veronicy Rothové, jejíž romantický příběh se odehrává v dystopickém světě budoucnosti. Kniha má přitom již další dvě pokračování (Rezistence a Aliance).

Romanticky pribeh Divergence

Erotické romány: příběhy s erotickým nádechem vyhledává rovněž mnoho čtenářek, možná více, než kolik by tuto svou zálibu veřejně přiznalo. V této oblasti Vám v každém případě můžeme doporučit tři české autorky. Jsou to Irena Obermannová, Barbara Nesvadbová a Halina Pawlowská. Knihy všech těchto dam sice mají širší záběr, nicméně sex a vztahy jsou v nich mnohdy ústředním tématem.

Eroticky roman Bestiar

Doporučujeme: objednejte si všechny tyto, jakož i další knihy v obchodu Albatrosmedia.cz. Ušetříte při pestrém výběru a navíc Vám budou knihy doručeny s bleskovou rychlostí!

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.