Tipy na podzimní líčení


Po létě nám přichází podzim, který je zapotřebí trochu proslunit. Tak proč ne krásným líčením?

Stejně jako se pro zimu nebo léto hodí jiné typy líčení, i na podzim bychom se měli nad svým make-upem zamyslet. Nejenže se mění trendy, ale i nároky na líčení jsou úplně jiné. Tak si pojďme společně představit pár tipů na podzimní líčení!

Lehký make-up je základ
Naprostým základem celého líčení je použití lehkého make-upu, nejlépe uděláte, pokud tekutý make-up zavřete na dno šuplíku a dáte přednost lehčím BB krémům. Zapomínat byste neměli na podkladovou bázi.

Řasenka, která vás nezradí
K podzimu také patří koupání, spíše už v krytých bazénecha, ale i tak je skvělé mít po ruce voděodolnou řasenku. Určitě si umíte představit, jak byste vypadali, až byste se vynořili z vody a pod očima měli dva černé fleky. No, pozornost byste upoutali určitě.

Šťavnaté rty
Pokud si nechcete lámat hlavu se složitým líčením, vůbec nemusíte. K podzimu se hodí barvy, tak proč toho nevyužít například nějakou barevnější rtěnkou. Vaše rty získají krásný šťavnatý vzhled... Zaručujeme vám, že si vás všimnou nejedny mužské oči.

Nebojte se barev
Barvy k podzimu patří. Určitě se tedy nebojte barevných experimentů a s klidným svědomím sáhněte i po takových barvičkách, jako je třeba zelená, žlutá nebo oranžová.

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.