Tipy na lehké účesy


Vlasy jsou vizitkou žen. Dáváme si záležet na jejich vzhledu i zdraví a samozřejmě si potrpíme i na slušivém účesu.

Pokud hledáte inspiraci na účesy vhodné pro jakékoliv období, jste tady správně. Do dnešního článku jsme pro vás ukryli malou fotogalerii plnou inspirace na krásné a jednoduché účesy.  Určitě si mezi nimi vyberete!

Nedbalá jednoduchost
Když spěcháte a nechcete trávit hodiny před zrcadlem nebo si jen chcete vlasy rychle sepnout při vaření, aby vám nepadaly do jídla, není nic jednoduššího, nežli je stáhnout do nedbalého drdolu. Ten můžete zajistit gumičkou nebo pro lepší efekt tyčinkami ve stylu Japonska.

Klasika, která nezklame
Dalším jednoduchým a rychlým účesem je klasický cop. Vlasy rozdělíte do tří pramenů a zapletete je do jednoho copu. Obdobou tohoto účesu je francouzský top, který se plete z vrchu hlavy pomocí speciálního francouzského stylu pletení. Není to ale nic složitého a výsledek je dech beroucí.

Elegantní drdol
Do práce, na rande, na pracovní pohovor nebo klidně na nákupy s kamarádkou - elegantní drdol je jasnou volbou. Bude slušet každé ženě. Jeho tvorba už je trochu náročnější, ale s použitím šikovných pomůcek to brzy dostanete do ruky. Drdoly vypadají velice elegantně a odhalují krk, což muži milují. Drdol si můžete vyčesat nahoře.

Skvěle ovšem vypadá i drdol sčesaný dolů, ozdobený například pleteným copánkem.

I obyčejný culík může vypadat dobře
Co uděláte, když potřebujete vlasy na chvíli „sklidit“ z cesty? Přesně tak - sáhnete po gumičce a stáhnete je do culíku. I na tento účes se můžete v létě spolehnout. Jeho klasická a nejjednodušší podoba se hodí na doma nebo na nákupy.

Když budete chtít dosáhnout elegantnějšího looku, můžete si culík vyčesat nahoru. Rázem budete působit více ležérně. Vyčesané vlasy se vám zároveň nebudou lepit na krk.

Krátký sestřih
Jestliže se nebojíte změny a chcete si vše usnadnit zvolte krátký sestřih. Ten vůbec nemusí působit nudně! Existuje tolik zajímavých střihů, které mohou působit elegantně i nedbale. Stačí si jen vybrat!

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.