Tipy na 3 jedinečné nesladké parfémy, které vás svou vůní naprosto uhranou


Mnoho lidí stále předpokládá, že žena má ráda buď sladké, nebo květinové parfémy. Ve skutečnosti je to jinak, což dokazuje také množství nejrůznějších niche, orientálních nebo třeba ambrových vůní. A pokud jste dobrodružná duše, nebojte se sáhnout po pánské vůni, může se vám zalíbit.

Sladké vůně nejsou pro každého. Často jsou příliš těžké a snadno vás z nich rozbolí hlava. Zejména pak v horkých letních dnech a uzavřených prostorech. Pokud také nepatříte k příznivcům těchto sladkých vonných kombinací, máme pro vás 3 tipy na vůně, které vás uhranou svou jemností a zároveň intenzitou.

Orientální vůně kůže v parfému Ombré Leather od Toma Forda

Tato unikátní unisex vůně v sobě nese stopy nespoutaného divokého západu a jeho smyslnosti. Ombré Leather svou vonnou kompozici otevírá tóny tabáku s lístky fialky. Srdce tvoří květinová kombinace jasmínu a kosatce, která omámí každého milovníka intenzivních květinových vůní. To vše pak perfektně uzavírá typická vůně kůže a dřeva. Celkový dojem z parfému doplňuje designový flakon s kontrastní bílou plaketou. Aby se vůně opravdu dokonale rozvinula, aplikujte ji na zápěstí, krk, ohbí lokte a netřete kůži o sebe.

Luxusní aroma Gypsy Water od Byredo

Pokud ještě neznáte značku Byredo, nastal čas to napravit. Jakmile si totiž přivoníte k některé z vůní, neodoláte. Gypsy Water patří k bestsellerům, a to rozhodně oprávněně. Citrusový základ složený z bergamotu, citronu a jalovce otevírá dveře aromatickému kadidlu a jedli, které celou vůni dovedou k vyvrcholení v podobě ambry, vanilky a santalového dřeva. Vůně je zosobněním romské kultury, jejích zvyků a osobitého stylu. Intenzivní, ale zároveň nevtíravá vůně je plná vzrušení jako noc v lese.

Jemná, svůdná i svobodná Libre od Yves Saint Laurenta

Vůni Libre od přední módní značky YSL najdete hned v několika provedeních. Potěší tak milovníky jemnějších i intenzivnějších vůní. Libre představuje svobodu, jejíž význam prostupuje všemi prvky vůně, je proto určena silným ženám kladoucím právě svobodu na nejvyšší příčky svého hodnotového žebříčku. Jedinečná vůně černého rybízu a mandarinkového oleje nechává volný průchod levandulovým tónům ve spojení s jasmínem v srdci parfému. Základ pak tvoří cedrové dřevo, ambra a madagaskarská vanilka.

Zdroj foto: Unsplash.com

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.