Tip na skvělé ubytování v Praze


Ať už se chystáte do Prahy v rámci obchodní cesty, na školení, nebo jen tak na výlet, či za kulturou. Jistě oceníte příjemné ubytování.

Pokud toužíte po bytování v luxusním a čistém prostředí. Není nic lepšího než skvěle vybavený a cenově přívětivý hotel. Zkuste Absolutum Boutigue hotel!

Wellness hotel v Praze
Každá z nás si zaslouží čas od času vypadnout od rodiny a pracovních starostí. Není nic příjemnějšího než wellness víkend s kamarádkou, či partnerem v krásné Praze, kde je nespočet možností příjemně stráveného času. Co říkáte začít den bohatou snídaní, kterou vám naservírují, poté kino, nákupy nebo výstava a večer program ve wellness hotelu a návštěva divadla, nebo opery?

Skvělá restaurace
Je to ideální místo pro pracovní jednání či jakoukoli důležitou a formální schůzku. Vždy uděláte dojem, když vyberete profesionální a krásný podnik na úrovni. Nebo slavíte výročí? V restauraci se postarají o nezapomenutelný zážitek!

Holešovice i ZOO poblíž
Okolí hotelu přímo vybízí k senzačním výletům. Vyrazte do Prahy s celou rodinou. Jako na dlani budete mít botanickou zahradu se skleníkem Fata morgana, tolik proslaveným nádhernými motýli. Zoo, která se dá v klidu projít za den, když víte, že zázemí v podobě vybaveného hotelu máte za rohem. Pokud milujete kulturu, pak oceníte nově postavené Centrum současného umění DOX, či areál výstaviště Incheba EXPO Praha. Hotel v Holešovicích je zkrátka na správném místě.

Konferenční prostory v Praze
Ať už pořádáte jakékoliv školení, vždy je důležité najít místo s dostatečnou kapacitou a ochotným personálem. Čisté a moderní prostředí je už pouze příjemným bonusem. Uvidíte, že nové informace budou vaši zaměstnanci vstřebávat o to více a ochotněji, když budou obklopeni příjemnou atmosférou, kterou nabízí moderní a vybavené konferenční prostory s kapacitou 60 lidí.

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.