Tenisky, které vám pomohou najít ztracený balanc


Máte občas pocit, že jste ztratili směr a rovnováhu? Třeba vám k jejich znovunalezení pomohou tenisky legendární značky New Balance. Co jste o nich nevěděli a který jejich model musíte rozhodně vyzkoušet?

Kdy to všechno začalo? Mnohem dříve, než si myslíte

Značka New Balance je snadno rozpoznatelná díky typickému písmenu N, co je na botě umístěno. Znáte ale okolnosti jejího vzniku a víte, kdy světlo světa spatřil první pár bot? Je to neuvěřitelné, ale historie značky New Balance sahá až do roku 1906. Tehdy totiž Wiliam J. Reiley značku založil. Cíl značky byl od počátku jasný – najít nový způsob, jak co nejlépe podpořit lidskou stabilitu při chůzi, ale zároveň se zaměřit na funkčnost, ergonomii a dostatečnou podporu klenby. Než se ale New Balance stalo synonymem pro boty, zaměřovala se značky výhradně na výrobu vložek do bot.

Nejoblíbenější model značky New Balance? Jednoznačně 574!

Obrat nastal v 60. letech 20. století. New Balance totiž rozšířilo pole své působnosti a vrhlo se na trh s vlastními sportovními botami. O tom, že tento tah byl velmi úspěšný svědčí například to, že v současné době je název značky New Balance rozšířený téměř po celém světě a model New Balance 574 je považován za kultovní. Původně se jednalo o kvalitní boty za rozumnou cenu, nyní se jedná o legendy, které musí mít ve své sbírce každý milovník tenisek.

Na nudu není místo

Model tenisek NB ukázal, že ani pánské tenisky se nemusejí vyrábět pouze v nudných odstínech, ale naopak mohou hýřit barvami. Je libo tenisky modré, červené, modro-bílé či s transparentní podrážkou? O tom, že pro slečny a ženy jsou dostupné také pastelové varianty, které se hodí i k ležérnímu stylu, se snad ani zmiňovat nemusíme.

New Balance myslí i na nejmenší

Protože pro modely tenisek New Balance je typické zavazování na tkaničky, snažili se výrobci obouvání bot usnadnit těm nejmenším a na trh byla uvedena speciální kolekce pro juniory. Od bot pro dospělé se liší v tom, že se boty nezavazují, ale jednoduše se dají zapnout na suchý zip. Tak jsou ušetřeny nervy dětí i rodičů.

Najděte si svůj vysněný pár

Abyste svou sbírku tenisek mohli rozšířit o legendární model NB 574, podívejte se na jejich nejširší nabídku, kterou najdete na stránkách Flexdog. Za tou totiž stojí milovníci tenisek, tudíž je jejich nabídka opravdu úctyhodná a každý si v ní najde ten svůj vysněný pár.


Zdroj foto: New Africa / Shutterstock.com

Nalezněte ztracenou rovnováhu a porozhlédněte se po svém vysněném modelu tenisek ve vašich oblíbených barvách. Chůzi v pohodlných teniskách si zamilujete a nedáte na ně dopustit. Třeba vám pomohou najít i váš ztracený balanc.

Zdroj úvodní foto: Dmitry Tkachuk / Shutterstock.com

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.