Tajemství atraktivity


Víte, v čem tkví tajemství magneticky přitažlivých žen? Není to v rysech, vlasech, ani postavě, takže šanci má každá. Nejvíce přitažlivě totiž působíme v době, kdy jsme spokojené v sexuálním životě.

Je to trochu paradox. Atraktivně potřebujeme vypadat zejména v době, kdy partnera hledáme. Ale určitě jste se s tím už setkala. Když jste sama, málokdy potkáte muže, se kterým to vzájemně zajiskří. Zatímco jakmile máte partnera, jakoby najednou žádostiví muži vylezli z děr. Jak je to možné? Je to právě tím, že když máte pravidelný sex, který vám přináší radost, vypadáte mnohem lépe. Odrazí se to ve vašich očích, které mají jiskru, máte lépe prokrvenou pokožku, takže působí svěžeji, a jako bonus máte i bez návštěv posilovny pevnější postavu. Samozřejmě to platí i pro muže, také vás určitě více přitahují ti, kterým z očí kouká sexy rošťáctví.

Single neznamená bez sexu

Samozřejmě i když nejsme „na lovu“, chceme působit na muže příjemně a přitažlivě. Ne vyzývavě, ale tak, aby si s námi rádi jednali třeba na pracovním obědě nebo nám pomohli například, když u auta píchneme pneumatiku. A co si budeme nalhávat, muže vždy více zaujme žena, se kterou by si uměli představit intimní chvilky. Neřešme, zda to je správné, nebo ne, prostě to tak je. Ale co s tím, když náš sexuální život připomíná… Koho vlastně? Nevěřte tomu, že mniši či jeptišky v klášteře se neuspokojují. Takže se jimi můžeme inspirovat. Pokud zrovna nemáme partnera nebo, jak dnes některé single ženy mívají, kamaráda „friend with benefit“, musíte si poradit sama. Naštěstí ale žijeme v době, kdy se nám výrobci snaží usnadnit život úplně ve všem. A tak je jen na vás, jakého pomocníka ze široké nabídky erotických pomůcek si vyberete.

Vibrátor, dildo, připínací penis

Zahoďme prudérnost, hračky pro dospělé jsou dnes celkem běžnou věcí. Například před pár lety získala Anna Marešová z Fakulty umění a designu ústecké univerzity za svůj návrh vibrátoru Národní cenu za studentský design. Přijměme tedy, že erotické obchody nejsou jen pro lidi se sexuálními odchylkami nebo aby se v nich kupovali vtipné dárky, a pojďme si jednotlivé pomůcky v rychlosti představit, ať máte výběr usnadněný.

Vibrátory se dělí na dvě základní skupiny – klasické vibrační s motorkem a tzv. dilda neboli umělé penisy. Pokud má takový penis ještě pásek na připnutí okolo pasu, jedná se o připínák, anglicky strap on. Někdy může mít i vibrační motorek. Pokud netoužíte po napodobenině opravdového penisu, najdete i širokou nabídku vibrátorů, které penis téměř nepřipomínají. A tak se ani nemusíte bát, když tuto hračku omylem doma najdou děti, nenapadne je, o co se jedná.

Vibrátor jako designový kousek

Jedním z moderních elegantních vibrátorů je například Easy Love Yuhi z nabídky internetového obchodu www.eroticstore.cz. Kromě krásného tvaru má i jednu velikou výhodu – nepotřebuje baterie, dobíjí se pomocí USB kabelu. Vibrátor Fun Factory Delight zase připomíná mořského koníka ajJe vyroben z vysoce kvalitního lékařského silikonu. V nabídce najdete vibrátory přímo určené na dráždění klitorisu, bodu G nebo análního otvoru. Vibrátory se vyrábějí jak pro jednotlivce, tak i pro páry, a to hetero i homosexuální.

Dildo nemusí vypadat jen realisticky

Záleží na vašich preferencích, zda zvolíte umělý penis zcela rovný, lehce zvlněný nebo výrazně zakřivený. Vyrábějí se samozřejmě v různých délkách i šířkách. U těchto pomůcek už fantazii moc nepotřebujete, jejich vzhled většinou naprosto jasně říká, o co tady jde. Ale i zde existují výjimky – například skleněné dildo Icicles No. 7 má takový design, že byste se ho s trochou odvahy ani nemusela stydět vystavit na poličku jako umělecké dílo.

dildo Icicles No.7

Skleněné pomůcky se skvěle udržují a navíc mají schopnost udržovat různou teplotu, čímž můžete erotické hrátky zase o něco více obohatit.

Strap on pro zábavu i jako zdravotní pomůcka

K této pomůcce už potřebujete parťáka (nebo parťačku), pokud se tedy neuspokojíte jen pohledem na vaše tělo s penisem v zrcadle. Navrhnete-li muži okořenění sexuálních radovánek o připínací penis, asi ho tím překvapíte. Ale pokud odhodí stud a pocit, že je to věc jen pro homosexuály, možná bude sám překvapený, jak je prohození rolí sexy. Připínací penisy jsou ale hlavně velikým pomocníkem v případě, že má muž ze zdravotních či psychických potíží problémy s erekcí anebo ho příroda neobdařila tak, jak by měla.

Nabídka hraček pro dospělé je široká a po překonání prvnotního studu určitě najdete další dimenze vzrušení a uspokojení. A to se záhy projeví na vaší přitažlivosti. Ale jen vy, případně váš protějšek, budete vědět, čím to je.

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.