Svůdná inspirace:
Spodní prádlo TOP značek, které vás dostane!


Spodní prádlo je utajenou součástí našeho šatníku, přesto je základem toho, jestli se během dne cítíme komfortně a sebevědomě. A také o nás mnohé prozradí! Mělo by tedy být nejen pohodlné, ale i lichotivé k naší postavě a splňovat určité estetické požadavky a kvalitu. To všechno v sobě dokonale spojují top značky Calvin Klein, Tommy Hilfiger a Victoria's Secret.

Doby, kdy jsme se museli smířit i se špatně padnoucími kousky spodního prádla a výběrem ze dvou barev, jsou ty tam. Světové značky Calvin Klein, Tommy Hilfiger a Victoria's Secret nabízí luxusní pohodlí pro vaše intimní partie, které je základem i tím nejlepším, co si každý den můžeme dopřát. Jak si ale poradit s výběrem v džungli materiálů, střihů a barev, když vybíráte pánské či dámské spodní prádlo?


Calvin Klein

Inspirativní a ikonická americká značka, která podněcuje smysly svých zákazníků více než pět desetiletí a ve více než 110 zemích světa. Modely značky Calvin Klein umí být odvážné, překvapivé, ale uspokojí i ty, kdo si zamilovali oblíbené kolekce, které s vámi zůstanou dlouhé roky. Dámské i pánské spodní prádlo této značky nabízí široký výběr barev, klasiku i extravaganci.


Tommy Hilfiger

Další velikán nejen ve světě módy a doplňků, ale také spodního prádla. Jeho nadčasové kolekce spojuje jednoduchost, kvalita, elegance a ležérnost sportovního stylu. Nabízí široký výběr pánského prádla, které vás nadchne kvalitou materiálu a zpracováním pro celodenní pohodlí při nošení. Na své si přijdou i dámy, které potěší parádní modely kalhotek, tang a podprsenek.


Victoria's Secret

Další slavná značka, která vám přináší luxusní módní kousky již od roku 1977, kdy Roy Raymond otevřel první obchod Victoria's Secret v Kalifornii. Nyní luxusní spodní prádlo této legendární značky dělá radost ženám po celém světě, které oceňují stylové kalhotky, tanga a podprsenky. Pod názvem této značky dnes najdeme také voňavky, módní doplňky a oblečení.

 

Jak vybrat ty pravé?

Při výběru spodního prádla hrají roli nejen typ naší postavy a celkově osobnosti, ale také estetika. Každý máme své oblíbené barvy, ale někdy nezbývá než upřednostnit ryze praktické faktory – barvu vlasů a pleti, věk a velikost. Tradičně nejoblíbenější a nejslušivější barvou je černá klasika, která sluší prakticky všem. Co se týče střihu, je situace už podstatně individuálnější podle našich tělesných proporcí. Každé ženě i muži zkrátka sluší něco jiného.

Všechny top značky Calvin Klein, Tommy Hilfiger, Victoria's Secret nabízí široký výběr z pestré palety barev, kde nechybí ani odvážnější odstíny jako žlutá, vášnivě červená či zářivě žlutá.

A stejně tak je to i s paletou materiálů. Stačí si jen vybrat: bavlna, elastan, polyester, modal, nylon a spousty dalších. Zatímco kousky z dílny značky Calvin Klein jsou typické kombinací materiálů bavlna – elasten – modal, Tommy Hilfiger je top pro svou vysoce kvalitní kombinaci bavlny a elastenu. Victoria's Secret pak zase převážně vsází na kombinaci bavlna, elasten, polyamid a nylon.


Nevíte, jaký zvolit střih?

Spodní prádlo Calvin Klein nabízí široký výběr z klasiky i extravagance, kde si vybere každý. Pro pány přináší skvělé boxerky, slipy, trenky, pyžama, jocksy a pro dámy kalhotky, tanga, podprsenky i pyžama. To vše v několika modelových řadách a nespočtu materiálů.

K Tommy Hilfigerovi určitě zabrousíte pro široký a exkluzivní výběr pánského spodního prádla, a to zejména boxerek a trenýrek, které vás nadchnou kvalitním materiálem a perfektním střihem, který sedí a zajistí vám pohodlí při nošení po celý den. Nedocenitelné pohodlí a kvalita čekají také dámy, které si mohou vybírat z bohaté nabídky kalhotek, tang a podprsenek.

Victoria's Secret ve svém portfoliu nabízí jedinečné dámské kalhotky, tanga a podprsenky, které potěší luxusním pohodlím nejen dámy, ale zajisté i jejich mužské protějšky.


Proč investovat do kvalitního spodního prádla?

Nejspíš se shodneme, že u prádla nejde pouze o vzhled, ale především o pohodlí při nošení. I škrtící podprsenka nebo nepadnoucí kalhotky nám mohou znepříjemnit mnohé chvilky a v horším případě i celý den. Naopak pocit, který nám dodá dobře padnoucí a slušivé prádlo, je k nezaplacení. I proto se vyplatí investovat do kvalitního spodního prádla vyrobeného z kvalitního a vkusného materiálů, které navíc vydrží déle krásné, aniž by rychle ztrácelo svůj přirozený odstín či formu.

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.